Pariz Dakar

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
moni

Pariz Dakar

#1 Příspěvek od moni » 13 čer 2007 08:41

Ahoj kluci, prosim nejel jste nekdo pariz dakar? diky moni

Stavros

#2 Příspěvek od Stavros » 13 čer 2007 08:52

ja myslim nejel. :D

Miloš II
tel.: سوني اريكسون
auto: لاند روفر ديسكفري 2
Kontaktovat uživatele:

Re: Pariz Dakar

#3 Příspěvek od Miloš II » 13 čer 2007 09:06

moni píše:Ahoj kluci, prosim nejel jste nekdo pariz dakar? diky moni
To jako se chceš přihlásit :idea: :?: :idea: :shock: MilošII
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

Stavros

#4 Příspěvek od Stavros » 13 čer 2007 09:31

:D :D

moni

#5 Příspěvek od moni » 13 čer 2007 09:49

hadej :-)

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Miloš II » 13 čer 2007 10:31

moni píše:hadej :-)

:lol: Jako doprovodný vozidlo :lol: :?: Nebo předjezdec :idea: :lol: MilošII
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

moni

#7 Příspěvek od moni » 13 čer 2007 10:36

nepovim, nic neni jisty :-) nebudu rikat hop, dokud ja jeste nikam neskocila, ze :-)

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Miloš II » 13 čer 2007 10:38

moni píše:nepovim, nic neni jisty :-) nebudu rikat hop, dokud ja jeste nikam neskocila, ze :-)
Tajemná jak hrad v Karpatech :lol: MilošII

moni

#9 Příspěvek od moni » 13 čer 2007 10:42

ale neeee, jen nechci mluvit do vetru, snazim se ziskat co nejvice informaci.
jedes do prestic?

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Miloš II » 13 čer 2007 10:51

moni píše:ale neeee, jen nechci mluvit do vetru, snazim se ziskat co nejvice informaci.
jedes do prestic?
Ne mám toho hodně, chystám Disco na Island a nehledě na případnou nenadálou poruchu a následné řešení problému jsem radši v klidu. Ve sklípku s vínem se nic nepokazí. Jo zatím 50 na 50 mám papír v ruce od správy voj. újezdu Libavá a v září bych udělal slet Diskošek a jejich příznivců na Libavé pokud se tam nebude válčit jak zrovna teď. MilošII

moni

#11 Příspěvek od moni » 13 čer 2007 11:03

Milosi, ten Island je tvoje soukroma akce nebo hromadna? Prejela jsem island cely na horskem kole, Haleakalu i ledy, reky i hory a opravdu jsem si ho zamilovala. Lidi jsou tam tak bajecni, predstav si, porad veri na trpasliky. kdy jedes? protoze podle mych info tam 27 cervna konci sezona tepla a pak dost prsi.moni

motohanz
Kontaktovat uživatele:

Re: Pariz Dakar

#12 Příspěvek od motohanz » 13 čer 2007 11:07

moni píše:Ahoj kluci, prosim nejel jste nekdo pariz dakar? diky moni

ja jsem jel jen tu prvni cast...Pariz... :D

moni

#13 Příspěvek od moni » 13 čer 2007 11:09

no jo, tu jsem jela taky :-)

Sam

#14 Příspěvek od Sam » 13 čer 2007 11:11

Michele Moutonová...... v osmdesátých letech na ní málo kdo měl, vlasatá, tmavovlasá, ... nedělejte si z Moni legraci, třeba v ní koluje nějaká její krev :wink: Moni, nedej na řeči, malý ten, kdo zná jen malý cíl :!: Ženská za volantem v poušti má navíc tu výhodu, že nedostane vlka.... :lol: Jo a Dakar jsem nejel, ale něco pobyl v pouštích.

moni

#15 Příspěvek od moni » 13 čer 2007 11:17

to vis, kdy se nekdo jmenuje michalka beran, asi to nebude zadny vechytek. taky jsem vlasata a tmavovlasa :-) spojim se s ni, s michalkou, vypada moc hezky :-) a statecne.

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

Island 07

#16 Příspěvek od Miloš II » 13 čer 2007 11:17

moni píše:Milosi, ten Island je tvoje soukroma akce nebo hromadna? Prejela jsem island cely na horskem kole, Haleakalu i ledy, reky i hory a opravdu jsem si ho zamilovala. Lidi jsou tam tak bajecni, predstav si, porad veri na trpasliky. kdy jedes? protoze podle mych info tam 27 cervna konci sezona tepla a pak dost prsi.moni
Jo, ale je tam spousta cest ve vnitrozemí ještě zavřenejch. Kukni sem http://www.mejznar.cz/forum/viewtopic.php?t=837

Moni, nedej na řeči, malý ten, kdo zná jen malý cíl . Ženská za volantem v poušti má navíc tu výhodu, že nedostane vlka.... :idea: To taky ale dá se vyměnit i za velblouda když klekne Disco :idea: :lol: :lol: MilošII

motohanz
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od motohanz » 13 čer 2007 11:18

Sam píše:Michele Moutonová...... v osmdesátých letech na ní málo kdo měl, vlasatá, tmavovlasá, ... nedělejte si z Moni legraci, třeba v ní koluje nějaká její krev :wink: Moni, nedej na řeči, malý ten, kdo zná jen malý cíl :!: Ženská za volantem v poušti má navíc tu výhodu, že nedostane vlka.... :lol: Jo a Dakar jsem nejel, ale něco pobyl v pouštích.
jojo je to videt, poradna zenska se pozna, zavodi a este si koukam upekla bublaninu...

karel

#18 Příspěvek od karel » 13 čer 2007 11:20

Miloš II píše:
Jo zatím 50 na 50 mám papír v ruce od správy voj. újezdu Libavá a v září bych udělal slet Diskošek a jejich příznivců na Libavé pokud se tam nebude válčit jak zrovna teď. MilošII
To zní slibně Miloši, držím palce aby jsi to dotáhnul do konce.
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!

moni

#19 Příspěvek od moni » 13 čer 2007 11:21

to vis, my to jeli na horskych kolech, tak to vjedes vsude, ale docela mi vadilo to neustale brodeni rek, jsou studeny, samej sutr, ja mam jen 167 cm tak jsem tam obcas zahucela skoro po krk a s tim kolem na zadech. kdyz jsme tam byli, tak tam byla nejaka expedice landraover a zustali viset uprostred reky, tahali je ven, je tam docela velky proud, mela jsem co delat. Nakonec jsem z toho nastydla a vylecil mne az pudink z rybiho tuku, ktery byl uplne nechutny. Uvaril mi ho nas pruvodce Gudmundur Ionasson, poblinkala jsem se z nej, ale pomohlo to. maji proste jiny lecebny metody, ty islandani :-)

moni

#20 Příspěvek od moni » 13 čer 2007 11:27

Michelka ale jezdila rally na audine quattro, ne traktory.

Odpovědět