Pariz Dakar
Moderátor: Miky_CZ
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pariz Dakar
To jako se chceš přihlásitmoni píše:Ahoj kluci, prosim nejel jste nekdo pariz dakar? diky moni

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Tajemná jak hrad v Karpatechmoni píše:nepovim, nic neni jistynebudu rikat hop, dokud ja jeste nikam neskocila, ze

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Ne mám toho hodně, chystám Disco na Island a nehledě na případnou nenadálou poruchu a následné řešení problému jsem radši v klidu. Ve sklípku s vínem se nic nepokazí. Jo zatím 50 na 50 mám papír v ruce od správy voj. újezdu Libavá a v září bych udělal slet Diskošek a jejich příznivců na Libavé pokud se tam nebude válčit jak zrovna teď. MilošIImoni píše:ale neeee, jen nechci mluvit do vetru, snazim se ziskat co nejvice informaci.
jedes do prestic?
Milosi, ten Island je tvoje soukroma akce nebo hromadna? Prejela jsem island cely na horskem kole, Haleakalu i ledy, reky i hory a opravdu jsem si ho zamilovala. Lidi jsou tam tak bajecni, predstav si, porad veri na trpasliky. kdy jedes? protoze podle mych info tam 27 cervna konci sezona tepla a pak dost prsi.moni
Re: Pariz Dakar
moni píše:Ahoj kluci, prosim nejel jste nekdo pariz dakar? diky moni
ja jsem jel jen tu prvni cast...Pariz...

Michele Moutonová...... v osmdesátých letech na ní málo kdo měl, vlasatá, tmavovlasá, ... nedělejte si z Moni legraci, třeba v ní koluje nějaká její krev
Moni, nedej na řeči, malý ten, kdo zná jen malý cíl
Ženská za volantem v poušti má navíc tu výhodu, že nedostane vlka....
Jo a Dakar jsem nejel, ale něco pobyl v pouštích.

- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Island 07
Jo, ale je tam spousta cest ve vnitrozemí ještě zavřenejch. Kukni sem http://www.mejznar.cz/forum/viewtopic.php?t=837moni píše:Milosi, ten Island je tvoje soukroma akce nebo hromadna? Prejela jsem island cely na horskem kole, Haleakalu i ledy, reky i hory a opravdu jsem si ho zamilovala. Lidi jsou tam tak bajecni, predstav si, porad veri na trpasliky. kdy jedes? protoze podle mych info tam 27 cervna konci sezona tepla a pak dost prsi.moni
Moni, nedej na řeči, malý ten, kdo zná jen malý cíl . Ženská za volantem v poušti má navíc tu výhodu, že nedostane vlka....

jojo je to videt, poradna zenska se pozna, zavodi a este si koukam upekla bublaninu...Sam píše:Michele Moutonová...... v osmdesátých letech na ní málo kdo měl, vlasatá, tmavovlasá, ... nedělejte si z Moni legraci, třeba v ní koluje nějaká její krevMoni, nedej na řeči, malý ten, kdo zná jen malý cíl
Ženská za volantem v poušti má navíc tu výhodu, že nedostane vlka....
Jo a Dakar jsem nejel, ale něco pobyl v pouštích.
to vis, my to jeli na horskych kolech, tak to vjedes vsude, ale docela mi vadilo to neustale brodeni rek, jsou studeny, samej sutr, ja mam jen 167 cm tak jsem tam obcas zahucela skoro po krk a s tim kolem na zadech. kdyz jsme tam byli, tak tam byla nejaka expedice landraover a zustali viset uprostred reky, tahali je ven, je tam docela velky proud, mela jsem co delat. Nakonec jsem z toho nastydla a vylecil mne az pudink z rybiho tuku, ktery byl uplne nechutny. Uvaril mi ho nas pruvodce Gudmundur Ionasson, poblinkala jsem se z nej, ale pomohlo to. maji proste jiny lecebny metody, ty islandani