TD5 chvění motoru

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
Miloš II
tel.: سوني اريكسون
auto: لاند روفر ديسكفري 2
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Miloš II » 14 čer 2007 10:20

Mirek píše:Miloši čím to čidlo na sání taky odmaštovačem nebo benzinem - co je to zač ?
Stačí benzinem MilošII
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

Mirek70
tel.: 774097808
auto: LC-HJ61,FJ40

#22 Příspěvek od Mirek70 » 14 čer 2007 19:32

tak jsem ho vyčistil je dvojité vid asi tlak a teplota koukal jsem že má ještě dirku .

discover
auto: LR D4
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od discover » 15 čer 2007 09:21

Hele, Stavrosi, kdyz jses tak na..., tak z jedny vody. Ja si pamatuji, ze na TK emisich mi auto nesplnovalo limity. Tak me poradil, abych to zvostra projel na vysoky votacky. Vono se to opravdu na tu chvili zmenilo a ja prosel. Co tim chtel basni rici? Basnik chtel rici, ze kdyz uz tam ty EGR ventily mame, tak kvuli TK je jenom zaslepme jako Mirek a nerveme to ven vsechno. Co kdyz ... ? A o vyhazovani vim sve: vcera vecer me vyhodil syn z domu. Ale to je jina rubrika. :lol: :lol: :lol:
Standa

Stavros

#24 Příspěvek od Stavros » 15 čer 2007 09:24

Stando, ten EGR ventil se tam da kdykoliv vratit, je to prace na par minut, uvolni se sponka a vymeni priruba, pristup je tam dobrej.
co si myslel tim, ze te vyhodil kluk z domu?

discover
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od discover » 15 čer 2007 09:29

Ale zaslepka stoji cca 1 Kc, ta priruba v nerezu na 1-2 tisice Kc. Jak jsem napsal, tak se stalo. Neres to. Zaslepku pred TK vyndam a nemusim ji nikde skladovat. Jestli je funkce stejna a nic se nemeni, ja bych byl pro toto reseni.
Standa

Stavros

#26 Příspěvek od Stavros » 15 čer 2007 09:32

tak to zkus udelat, hlavni je, ze uz nepujde bordel zpet do motoru.

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Miloš II » 15 čer 2007 09:34

discover píše:Ale zaslepka stoji cca 1 Kc, ta priruba v nerezu na 1-2 tisice Kc. Jak jsem napsal, tak se stalo. Neres to. Zaslepku pred TK vyndam a nemusim ji nikde skladovat. Jestli je funkce stejna a nic se nemeni, ja bych byl pro toto reseni.
Standa
No řešení to je elegantní s STK bych si hlavu nelámal spíš tam jde o to zaškrcení vzduchu co prochází přes ERG a bez ERG a teorerický pokles spotřeby a zvýšení výkonu. MilošII
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

discover
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od discover » 15 čer 2007 09:38

Jeste pockam co na to zastupce vetve moravske MilosII, a zhodnotime efekt. Pak to postupne vyzkousime a budeme se vcas informovat, aby v Cachach nevznikla EGR epidemie. V Anglii by popukali smichy a dlouha leta by se nam smali. :lol: :lol: :lol:
Standa

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Miloš II » 15 čer 2007 09:43

discover píše:Jeste pockam co na to zastupce vetve moravske MilosII, a zhodnotime efekt. Pak to postupne vyzkousime a budeme se vcas informovat, aby v Cachach nevznikla EGR epidemie. V Anglii by popukali smichy a dlouha leta by se nam smali. :lol: :lol: :lol:
Standa
:lol: No právě v jednoduchosti je to kouzlo tak proč to soudruzi v UK tak komplikují :?: :lol: MilošII

discover
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od discover » 15 čer 2007 09:50

Tak ja to zkusim dnes a pres vikend. Mozna i neco najedu. Uvidime :lol: :lol: :lol:
Standa

patrik

#31 Příspěvek od patrik » 15 čer 2007 23:57

ja mam egrko davno vonku a motor lepsie taha od spodnych otaciek az do max. zatial ziadna zmena . som spokojny .
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#32 Příspěvek od RudaK » 16 čer 2007 09:02

Já tušil,že ten zásah nebude mít vliv na funkci rostlináře. :ty jeden...:
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

discover
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od discover » 16 čer 2007 12:56

Ahoj, tak zaslepeno, jednoduche, náhodou jsem našel starickou plechovecku od kakaa a vicko pasovalo presne do hrdla ventilu. Pretahl jsem hadici, pritah sponku a hotovo. Pravda, chvili jsem hledal vhodne vicko, ale je hotovo a jednoduse. Mam nove obute BFG MT - spunty, teprve si zvykam, po ucpani ARG ujeto asi 20km, onen tah od spodnich otacek jsem jeste nezaznamenal. Ale musim byt objektivni, nemam poradne projeto. Tak, kdo je dalsi na rade? Nekdo z Moravy, MilosiII? :lol: :lol: :lol:
Ahoj Standa

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Miloš II » 16 čer 2007 13:04

discover píše:Ahoj, tak zaslepeno, jednoduche, náhodou jsem našel starickou plechovecku od kakaa a vicko pasovalo presne do hrdla ventilu. Pretahl jsem hadici, pritah sponku a hotovo. Pravda, chvili jsem hledal vhodne vicko, ale je hotovo a jednoduse. Mam nove obute BFG MT - spunty, teprve si zvykam, po ucpani ARG ujeto asi 20km, onen tah od spodnich otacek jsem jeste nezaznamenal. Ale musim byt objektivni, nemam poradne projeto. Tak, kdo je dalsi na rade? Nekdo z Moravy, MilosiII? :lol: :lol: :lol:
Ahoj Standa
:lol: Já do toho půjdu prsama tj. pude ven :!: žádný kakao a nebo víčko od játrovky nebo jinou reklamštinou mluvit nebudu :idea: :lol: ERG to má spočítaný. Ale ještě nemám ten bazmek :?: co tam patří :lol: MilošII

discover
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od discover » 16 čer 2007 13:13

A kruci, to beres z gruntu. To te uz nikdo neprekona. :lol: :lol: :lol:
Standa

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Miloš II » 16 čer 2007 13:18

discover píše:A kruci, to beres z gruntu. To te uz nikdo neprekona. :lol: :lol: :lol:
Standa
:lol: No Ruda by ještě moh ten je taky s toho tvrdýho moravskýho jádra :!: :lol: ale ten je tak nejtvrdší po sedmý Plzni :idea: :lol:
No a kam s těma MT a víčkem od kakaa vyrazíš :?: :idea: :lol: MilošII

discover
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od discover » 16 čer 2007 13:26

No prece ceka Moravska brana a Oderske vrchy. Psals, ze to brzy hotevró, ci ne? :lol: :lol: :lol:
Standa

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

Knedlik

#38 Příspěvek od Miloš II » 16 čer 2007 13:33

No hlavně té Diskošce nedávej nějakej velkej knedlik, aby ti to víčko od kakaa nevcuclo Disko do motoru :!: :idea: :lol: To bys asi na zbytek života na to kakao pořádně zanevřel :idea: :lol: :lol: MilošII

discover
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od discover » 16 čer 2007 13:48

Ja jsem zvedavy, jak budes vsechno trhat. Nabarvi si to, abys vedel, co rvat. Fyfuk si urcite nech! Mohl by se hodit. :lol: :lol: :lol:
Standa :lol:

Miloš II
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Miloš II » 16 čer 2007 13:57

discover píše:Ja jsem zvedavy, jak budes vsechno trhat. Nabarvi si to, abys vedel, co rvat. Fyfuk si urcite nech! Mohl by se hodit. :lol: :lol: :lol:
Standa :lol:
No já to mám už očesaný dost :idea: Spíš bych přidával :idea: krytí podvozku, naviják do zadního nárazníku atd. toho se ještě najde :idea: :lol: MilošII

Odpovědět