Stačí benzinem MilošIIMirek píše:Miloši čím to čidlo na sání taky odmaštovačem nebo benzinem - co je to zač ?
TD5 chvění motoru
Moderátor: Miky_CZ
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Hele, Stavrosi, kdyz jses tak na..., tak z jedny vody. Ja si pamatuji, ze na TK emisich mi auto nesplnovalo limity. Tak me poradil, abych to zvostra projel na vysoky votacky. Vono se to opravdu na tu chvili zmenilo a ja prosel. Co tim chtel basni rici? Basnik chtel rici, ze kdyz uz tam ty EGR ventily mame, tak kvuli TK je jenom zaslepme jako Mirek a nerveme to ven vsechno. Co kdyz ... ? A o vyhazovani vim sve: vcera vecer me vyhodil syn z domu. Ale to je jina rubrika.
Standa

Standa
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
No řešení to je elegantní s STK bych si hlavu nelámal spíš tam jde o to zaškrcení vzduchu co prochází přes ERG a bez ERG a teorerický pokles spotřeby a zvýšení výkonu. MilošIIdiscover píše:Ale zaslepka stoji cca 1 Kc, ta priruba v nerezu na 1-2 tisice Kc. Jak jsem napsal, tak se stalo. Neres to. Zaslepku pred TK vyndam a nemusim ji nikde skladovat. Jestli je funkce stejna a nic se nemeni, ja bych byl pro toto reseni.
Standa
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
discover píše:Jeste pockam co na to zastupce vetve moravske MilosII, a zhodnotime efekt. Pak to postupne vyzkousime a budeme se vcas informovat, aby v Cachach nevznikla EGR epidemie. V Anglii by popukali smichy a dlouha leta by se nam smali.![]()
![]()
![]()
Standa

ja mam egrko davno vonku a motor lepsie taha od spodnych otaciek az do max. zatial ziadna zmena . som spokojny .
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak zaslepeno, jednoduche, náhodou jsem našel starickou plechovecku od kakaa a vicko pasovalo presne do hrdla ventilu. Pretahl jsem hadici, pritah sponku a hotovo. Pravda, chvili jsem hledal vhodne vicko, ale je hotovo a jednoduse. Mam nove obute BFG MT - spunty, teprve si zvykam, po ucpani ARG ujeto asi 20km, onen tah od spodnich otacek jsem jeste nezaznamenal. Ale musim byt objektivni, nemam poradne projeto. Tak, kdo je dalsi na rade? Nekdo z Moravy, MilosiII?
Ahoj Standa

Ahoj Standa
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
discover píše:Ahoj, tak zaslepeno, jednoduche, náhodou jsem našel starickou plechovecku od kakaa a vicko pasovalo presne do hrdla ventilu. Pretahl jsem hadici, pritah sponku a hotovo. Pravda, chvili jsem hledal vhodne vicko, ale je hotovo a jednoduse. Mam nove obute BFG MT - spunty, teprve si zvykam, po ucpani ARG ujeto asi 20km, onen tah od spodnich otacek jsem jeste nezaznamenal. Ale musim byt objektivni, nemam poradne projeto. Tak, kdo je dalsi na rade? Nekdo z Moravy, MilosiII?![]()
![]()
![]()
Ahoj Standa

- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
discover píše:A kruci, to beres z gruntu. To te uz nikdo neprekona.![]()
![]()
![]()
Standa

No a kam s těma MT a víčkem od kakaa vyrazíš

- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Knedlik
No hlavně té Diskošce nedávej nějakej velkej knedlik, aby ti to víčko od kakaa nevcuclo Disko do motoru
To bys asi na zbytek života na to kakao pořádně zanevřel
MilošII

- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
No já to mám už očesaný dostdiscover píše:Ja jsem zvedavy, jak budes vsechno trhat. Nabarvi si to, abys vedel, co rvat. Fyfuk si urcite nech! Mohl by se hodit.![]()
![]()
![]()
Standa![]()