Moderátor: Miky_CZ
Rudo tak mi pár sad prosím navrtej, kolik by to u tebe asi tak vyšlo...RudaK píše:Todle se dá udělat na stojanové vrtačce .....a kdo si to ekluje,tak z nerezu
PavelU píše:Rudo tak mi pár sad prosím navrtej, kolik by to u tebe asi tak vyšlo...RudaK píše:Todle se dá udělat na stojanové vrtačce .....a kdo si to ekluje,tak z nerezu
Je jedno kam das zaslepky - ECU na to pride aj tak lebo jej nebude sediet hodnota vahy vzduchu (pri otvorenom EGR ventile je nizsia) takto bude tahat cisty vzduch a ona to vyhodnoti ako chybu. Na euro IV to skratka bez preprogramovania ECU neurobis - aspon teda som o nicom nepocul ale rad sa necham poucit.petr_p píše:[
Co takhle prdnout tu zaslepku na prirubu mezi sbernym vyfukovym potrubim a chladicem EGR? Mela by s tim pak diagnostika problem?
petr_p píše:Tady mas pro tatika aby se nenudil
vizos píše:Vrátím se k tématu .. dnes mi záslepky přišli. Ale za ty peníze bych očekával podstatně lepší kvalitu.
O víkendu snad namontuju a uvidím co se bude dít.
Teď taky trošku komerčně když už stály tolik. Bude mít někdo zájem a bych mu je vyrobil ?
Ještě připomenu že sada je jen pro D3 který mají ve VIN SALLAAA12(5/6)A123456. Na místě závorky 5A nebo 6A .
Celá ta věda. A ty kuličky tam sou aspoň 4.