Moderátor: Rover
Sundej si kabel, napoj jeden konec zkoušečky na plus od baterie a druhý konec si dej na žhavič tam kde je přidělaný kabel. Jestli svítí je žhavič ok. Nemusíš je ani vyndavat a dávat na plus a mínus.kudrnac píše:A nejsem si jistý ale v defikovi má žhavící svíčka jenom jeden vývod, druhý pol je plášt zhaviče, ty máš dva vývody? Teď jsem se byl podívat na defika a jsou ta 4 žhavící svíčky paralerně problém je v tom, že jsem na nich nenaměřil žádné napětí v poloze kdy svítí žhavení tak nevím.
tohle neni tak stoprocentni test, mel jsem zhavicku ktera se zdala ok ale nezhavila spicku ale zacatek te spickyLuboš M. píše:Sundej si kabel, napoj jeden konec zkoušečky na plus od baterie a druhý konec si dej na žhavič tam kde je přidělaný kabel. Jestli svítí je žhavič ok. Nemusíš je ani vyndavat a dávat na plus a mínus.kudrnac píše:A nejsem si jistý ale v defikovi má žhavící svíčka jenom jeden vývod, druhý pol je plášt zhaviče, ty máš dva vývody? Teď jsem se byl podívat na defika a jsou ta 4 žhavící svíčky paralerně problém je v tom, že jsem na nich nenaměřil žádné napětí v poloze kdy svítí žhavení tak nevím.