Všeobecné rady a informace
Moderátor: Acon
-
ROMOMAN
- tel.: 0907081468
- auto: Momentálne bez...ale
Příspěvek
od ROMOMAN » 23 zář 2010 13:23
moon13 píše:raven.99 píše:chlapi, kazdy tu vecsinou chvali to co ma a to je rozdiel.
Skuste sa zamysliet nad tim co bude potrebovat a poradit v tomto duchu. free je proste maly, def je traktor, mam D2 co by bolo celkom obstojne ale na taketo ucely by som skor bral RR.
Mě free nepřipadá zase tak malý, teda dvojka myslím. Určitě nemá nic moc kufr, ale dá se s tím žít.
Vozíme taky kočárek a bez problémů. Záleží i na tom, co je to třeba za kočárek

Na druhou stranu, to že je nejmenší taky není na škodu v provozu, při parkování a tak dále.
O pohodlí auta a spotřebě ani nemuvím... pohodlí je asi nejlepší co jsem zažil a spotřeba, trochu větší než u konkurence,
ale zase nejmenší ze všech LR. A poslední resp. první podstatná věc, jsou peníze...
NECHCEM TU CHVÁLIŤ LEN P38,MAL SOM MOŽNOSŤ MAŤ AJ D II ,LEN TAM SOM MAL PÁR VÝHRAD,ALE INAK BY TO BOL ADEPT Č.2.
IDE PRESNE O ÚČEL.NA TENTO SI MYSLÍM PODĽA MŇA JEDNOZNAČNE RR.
Bolo P38 4.6 HSE+LPG a P38 4.6 LPG Autobiography....momentálne bez miláčika
-
Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Příspěvek
od Sláma Karel » 04 říj 2010 11:53
Já tam tedy nic za super ceny nevidím. Ty třídvéřáky v téhle novější podobě se ženeš za ty peníze všude i v německu a dokonce i u nás, když sháníš.
Ty první dva Defendery jsou za úplně normální ceny jako u nás a ty dva poslední jsou podvody. Stejný jako na mobile.de. Nejsou tam žádné kontakty ani tel.
K

-
Mirko
- auto: RRC´s
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Mirko » 04 říj 2010 14:19
Z těch RRC tam opravdu nevidím žádnýho, který by stál za 3000 km cesty. I když včera jsem si nadával i za 5 km zajížďku abych se na jednoho mrkl. Podle fotek jsem nečekal moc, ale předčil veškerá má očekávání - vrak, smrt, ende, finito, poslední pomazání...Poučení: U 20-25 let starýho auto nečekej za malý peníze žádný skvosty.