Moderátor: Miky_CZ
Ale k cemu trial, to je na prdtagr píše:Majkroi ta motorka neprojede trial , jako speciály, taky je to kompromis ne?
Ok, sezen mi D3 za 300kHonzan píše:no tak tady uz pomuze jen DIII-DIV... zvladne to same co DI-II, na vylet jedes jednou rocne... Pri slusnem zachazeni bude jezdit pod 10... Vykonu ma dost a mista je v ni tak akorat... Navic utahne vozik s x moto, spolehlivost slusna...
majkro píše:Ok, sezen mi D3 za 300kHonzan píše:no tak tady uz pomuze jen DIII-DIV... zvladne to same co DI-II, na vylet jedes jednou rocne... Pri slusnem zachazeni bude jezdit pod 10... Vykonu ma dost a mista je v ni tak akorat... Navic utahne vozik s x moto, spolehlivost slusna...Na dovolenou jezdim 2x rocne minimalne. 4 tydny dovolene nespotrebovavam ji na doktory a urady. Navid tyden v albanii na motorce prijde se vsim "luxusem" do 10 000,-, takze mi takove vylety nedelaji problem vicekrat do roka. Dovolena dela tak 1/3 rocniho najezdu. Uvazoval jsem o D2, ale prijde mi to jako spatne nakopnuta krabice od mleka s druhovalecneho filmu.. Ale ne, ona se mi libi, jen jsem moc peknych na prodej nevidel.