Průser!!! Mopadži po havarce v nemocnici :(

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
Luboš M.
tel.: 608 969 607
auto: Defender 110
Kontaktovat uživatele:

Re: Průser!!! Mopadži po havarce v nemocnici :(

#221 Příspěvek od Luboš M. » 20 pro 2010 16:53

Mešky píše:Tak jsem mluvil s Jardou, a až po té době mu teď našli zlomeninu i druhé ruky, když si stěžoval na bolest když se o ní opírá. Tak už má v kipsu obě. :roll:
No ty krávo, to je všude stejný. Co nějakej rengen? Nemají bo co? :roll:
Je to tam samej felčar. Bych je nechal všechny odejít a nabral bych nějaké odborníky ze SSSR :yes
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.

MadTom
tel.: 608 600 360
auto: D2, Def 130

#222 Příspěvek od MadTom » 20 pro 2010 17:28

Obě ruce v sádře? Hm, tak to bude mít na záchodě docela zábavu. :? A navíc nejspíš zhubne, protože se ani pořádně nenají. :mrgreen:
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo

Sláma Karel
tel.: +420608333403
auto: to se mi sem nevejde

#223 Příspěvek od Sláma Karel » 20 pro 2010 19:52

Taky jsem s ním mluvil. Radost z toho neměl, ale přesto jde zítra na svátky domů. Tak aspoň něco.

Podle mě a Marty je to na regulérní žalobu nemocnice. To zápěstí už se nikdy nedá dát dohromady tak jako kdyby to bylo v té sádře hned na začátku. Nemluvě o tom, že by tu sádru už měl dole a mít to zahojené.

K :dance
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe

tagr
auto: Freelander 2004
Kontaktovat uživatele:

#224 Příspěvek od tagr » 20 pro 2010 19:54

To s tou sádrou souhlas tu měl mít hned :head , ale bez snímků nevím jak s tím sundáním :( , to se takhle nedá posoudit :(
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.

Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

#225 Příspěvek od Jenda » 20 pro 2010 20:23

...to sou kokoti levy :evil:
Okamzite zalobu,Jardo drz se :yes
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

Frana
tel.: 608885886, OK3FJ
auto: Defender 130 HCPU
Kontaktovat uživatele:

#226 Příspěvek od Frana » 20 pro 2010 20:32

O tomhle neco vim.... Mne pred dvema lety privezli po bouracce na motorce do Svitavske nemocnice a tam mi rekl doktor Ryzlink (to jmeno si budu pamatovat do smrti) po zbezne kontrole mych snimku, ze mi nic neni a ze mam jit domu - a jelikoz mu koncila za pul hodky sichta, tak mi vrazil snimky na tom pojizdnym lehatku mezi kolena a sel pryc. Kdyz jsem chtel jit a neslo to, tak mi rekl, ze mam asi natazeny vazy, ze to boli, ale ze to bude OK. Pak mi holka, co mne rentgenovala rekla, ze teda neni doktorka, nema do toho co mluvit, ale ze se ji to nezda, ze tam vidi nejaky smouhy na tom snimku a ze mi jeste udela CT. No ve vysledku mi nakonec vazne skoro nic nebylo, presne jak to rekl ten ultramegakokot Ryzlink. Mel jsem akorat tristivou zlomeninu pravy poloviny panve, zlomenou stydkou kost a ulomenej kycelni kloub. A roztristeny zapesti... takze misto domu jsem se okamzite nechal prelozit do jinyho spitalu, protoze ve Svitavach by mne patrne dodelali jejich peci uplne. A to mne ve Svitavach jeste dalsi megachuj, doktor Buco, zkusil provrtat nohu na Kirschnerovu extenzi vprostred stehenni kosti, misto pod kolenem, a to na pokoji v "zarucene sterilnim prostredi" a zpusobem, kterej mi napadne pripominal "Mate stesti, ze jduu pravem kolem, pustte mne k tomu, rikaji o mne, ze jsem odbornik".
Byl jsem dalsich 6 tejdnu prisroubovanej k posteli v jiny nemocnici a potom rok doma. Toho pyje Ryzlinka, pripadne toho druhyho dementa nemelo smysl zalovat, protoze by jim tak maximalne sebrali jedny premie a tim by to skoncilo.
A tak si ted rikam, ze jestli je takovych doktoru jen polovina z tech co "podepsali", tak at se seberou a tahnou treba do riti.

To jen tak na okraj k te nemocnicni peci v nasem mizernym zrizeni...
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel

tagr
Kontaktovat uživatele:

#227 Příspěvek od tagr » 20 pro 2010 20:44

No máš pravdu , ale nehudruj, ono je to všude.Ted jsme měl tu čest vydět práci amerických neurochirurgů z loňského roku a bylo to v podstatě stejně hrozné :( Takže ono se najde vždy dost ..... :devil
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.

Dusan
auto: LR Defender 110 TD5

#228 Příspěvek od Dusan » 20 pro 2010 20:47

Frana píše: To jen tak na okraj k te nemocnicni peci v nasem mizernym zrizeni...
Podobna historka, unor 2002, autonehoda nemocnice jihlava. MUDr. Velev, ma to jemno taky do smrti nezapomenu. Po zbeznem prohlidnuti mi rekl, ze mam zhmozdene koleno a vykloubene zapesti, ktere mi vecer az bude cas na sale srovna. Strcili me na sesternu, kde jsem byl sest hodin takmer bez dozoru, tezko rict kdyby mel nejake vnitrni krvaceni. Na moje nalehani, ze je divne ze nehybu nohou a noha je vytocena se cca po 4 hodinach rozhodl udelat rtg panve. CT v te dobe meli v jihlave na druhe strane mesta a tam se se mnou nechteli tahat. Udelali RTG a kdyz v tom byli, tak ze jeste udelaj RTG hlavy.... Takze mi posadili na roh RTG stolu a pekne se to pacilo a bolelo.... Resume, ze mam asi zlomenou panev. ale jen jednoducha zlomenina. Cca mesic leceni. Takze kdyz budou rovnat ruku, navrtaj dratek na trakci. Vecer na sal, lezim tam, prijde borec, ze me uspi, tak se ho ptam jestli je arista, on tak ze neco na ten zpusob. Probudil jsem se akorat ve chvili kdy mi vrtali tu trakci... tak mi jeste pridusili, ale tak nejak vic, ze mi udajne nemohli probrat a celkove jsem se nejak svezl, ze okolo me litali internisti do rana. Vecer si pan doktor velice kulantnim zpusobem prisel rict o vsimne. Druhy den jsem si zaridil prevoz do FN Plzen. Kde behem chvili prisli na to, ze ta zlomenina je tristiva.... takze misto mesice jsem tam visel 3,5.... co by se stalo kdyby mi po tom mesici sundali, tezko rict... Takze tak, koukam, ze se nic nemeni. Ale na druhou stranu pristup personalu FN Plzen, jak odborny tak lidsky na 1ku, kdyz teda pominu klasicke strasakovani, ze asi budu kulhat atp.... ale praci odvedli exceletni a nasledky nejsou.
Naposledy upravil(a) Dusan dne 20 pro 2010 20:49, celkem upraveno 1 x.
.... ALEA IACTA EST

tagr
Kontaktovat uživatele:

#229 Příspěvek od tagr » 20 pro 2010 20:49

Tady by opravdu ta výpověď byla požehnáním, ale bojím se že ihle ,,machři" ji nedali :angry

Dusan

#230 Příspěvek od Dusan » 20 pro 2010 20:54

Sláma Karel píše:Taky jsem s ním mluvil. Radost z toho neměl, ale přesto jde zítra na svátky domů. Tak aspoň něco.

Podle mě a Marty je to na regulérní žalobu nemocnice. To zápěstí už se nikdy nedá dát dohromady tak jako kdyby to bylo v té sádře hned na začátku. Nemluvě o tom, že by tu sádru už měl dole a mít to zahojené.

K :dance
Karle bojim se, ze v nasem kocourkove, je to se zalobama na doktory dost komplikovane.... mozna zaloba u UUS - ukrajinsky ustavni soud :-)
.... ALEA IACTA EST

Frana
Kontaktovat uživatele:

#231 Příspěvek od Frana » 20 pro 2010 21:01

Neni to vsude tak hrozny. Na traumatologii v Trutnove (kde maji diky celozimnimu prisunu opravdu velky zkusenosti se zlomeninama) mne to dali dohromady a bajecne se o mne v ramci moznosti starali. O nejakem ultrazvuku bricha ve Svitavske nemocnici, vysetreni moci na obsah krve a podobnych vecech nemusim ani mluvit - nic takoveho se neudalo.

Takze vsude to tak opravdu neni.

Chapu, ze kdyz uz "pani doktori" tady v Cechach temer zadarmo vystudovali, ze ted prece chteji jeste stat sedrit o nejaky "poradny penize" jako to maji ty doktori v americkych filmech. Jenze si nejak neuvedomujou, ze v ty Americe si ty doktori studia draze zaplatili ze svyho, pripadne z uveru na studium, kterej pak do stari splaceji...
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel

garfield

#232 Příspěvek od garfield » 20 pro 2010 21:43

nenadavajte hovori sa ze namiesto vasich lekarov k vam pridu nasi potom uvidite ha ha ha.JARDO odid z nemocnice skor ako pridu
Naposledy upravil(a) garfield dne 20 pro 2010 21:45, celkem upraveno 1 x.

Dusan

#233 Příspěvek od Dusan » 20 pro 2010 21:44

garfield píše:nenadavajte hovori sa ze namiesto vasich lekarov k vam pridu nasi potom uvidite ha ha ha
stejne jich vetsina vystudovala v cr hahaha :-P
.... ALEA IACTA EST

garfield

#234 Příspěvek od garfield » 20 pro 2010 21:46

preto su ved vies co

Dusan

#235 Příspěvek od Dusan » 20 pro 2010 21:48

garfield píše:preto su ved vies co
:D :D :D
.... ALEA IACTA EST

erik
tel.: +421905448329
auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
Kontaktovat uživatele:

#236 Příspěvek od erik » 21 pro 2010 00:40

hm... co na to rici.
Uz aby ty vypovedi byli v pravoplatnosti.Mozna se v tom systemu neco zmeni. Nebo ti novi, co cekali ve fronte na prebirani uplatku dostanou sanci?
V tom zdravotnim systemu je snad nejvetsi seda ekonomika. Ja jsem platil panu profesorovi 50 tis za manzelcinu operaci.. jak mne naridill manz. doktor... jinak se k nemu nedostane. Prisla domu a rano ji u nas reoperoval muj znamy- zadara... Jen pripominam, ze pan profesor prijimal 7 zen tydne tj 350 tis/ tyden tj 1, 4 mil / za mesic tj za rok ... priznavam, ze jeho vypoved by m,mne potesila.
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu

Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

#237 Příspěvek od Jenda » 21 pro 2010 09:34

...ja bych jen oponoval s tim Trutnovem,,ono to tam neni podle pravidla ,je to spadova oblast pro lyzare,tak to tam je ok.Tata tam po nehode malem prisel o ruku,prevezli jsme ho opravdu na posledni chvili do UVN Praha.Ja mel to stesti ze me po nehode na motorce odmitli tri :!: nemocnice a vezli me pres celou Prahu na trauma do Vinohrad,ac uvazovali o fiknuti,zachranili mi behak.
Kazdopadne to nemeni nic na veci ze je to s JARDOU pekne podelali :!:
Zalobu to chce,spolehaj na to ze to kazdy vzda a ze se to nejak uhraje(kouknete na kauzu Michalek :evil: )

JARDO drz se a vydrz :time :yes
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

tel.: +420775196109
auto: LR DII; Volvo XC90 -
Kontaktovat uživatele:

#238 Příspěvek od default » 21 pro 2010 15:57

A když už jsme u těch "lékařů" tak si dávejte pozor na (snad to napíšu správně) Le specialité de traumatology e sportif medicine" du Val Thorens ve Francii.
Byl jsem tam u toho debila dvakrát.

poprvé s pohmožděným meniskem z U-rampy (někdo mě tam probudil a do střediska už jsem došel sám).
jeho léčba = plavat + lehké túry po horách
výsledek = Mudr. Bezvoda našel (až v Praze) natržený (křížový?) kolenní vaz a pak půl roku léčení a rehabilitací. Kdybych si ho urval úplně, tak už na prkně asi tak radostně nejezdím a na tancování se můžu jen dívat.

podruhé s nevím čím, já si to pamatuju až z nemocnce v Moutiers
jeho léčba = prášky proti otoku mozku, a nějaké další pilulky celkem 9ks v průběhu dne. Zachránila mě neústupnost Alenky, Evropská cestovní pojišťovna a český doktoři (asi 7 jich tam bylo se zájezdem na lyžích), kterým jsem se nelíbil a po konzultaci s pojišťovnou mě odvezli do nemocnice.
výsledek = otřes mozku (nevím jak to přehlédl, když mě vezli ze sjezdovky tak jsem byl mimo), poraněná krční páteř (něco tlačilo na nějaký nervový svazek okolo míchy nebo kam/kde). Prášek mi zůstal jen jeden. Po převozu do Prahy (pod narkotiky-jinak se to nedalo vydržet, protože mě to bodalo v hlavě jen když tu sanitku nastartoval) mě dali dohromady u primáře Mudr. Bezvody. Tentokrát už neměl slov...

a mimochodem 3dny jsem chodil ke své praktické lékařce se strašlivou bolestí v zádech. Teploty od 37,5 do 39,4. Tak dlouho nevěděla co mi je, až si mě ve Vinohradské chtěli nechat s akutním a NELÉČENÝM zánětem ledvin. Antibiotika do žíly. Za 12h jsem o bolesti nevěděl, a pak už jen nějaké prášky 2*denně....

TAKÉ si přeji aby jí i ostatním všem zvedli výplatu. Bezvodovi ne - ten je na soukromé tam si člověk platí rovnou.
a taky to podle toho vypadá... :yes
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109

Frana
Kontaktovat uživatele:

#239 Příspěvek od Frana » 21 pro 2010 16:33

...ano doktor Buco z me story byl skutecne slovak.

Tomas K (tkala)

#240 Příspěvek od Tomas K (tkala) » 21 pro 2010 16:38

Frana píše:Neni to vsude tak hrozny. Na traumatologii v Trutnove (kde maji diky celozimnimu prisunu opravdu velky zkusenosti se zlomeninama) .....
No to jsem si loni myslel taky, když jsme švagrovou odvezli do Jilemnice s nohou, kterou jsme považovali za jasně zlomenou. Za 2 hoďky jela domů s tím, že si má tu nataženou nohu ledovat.... Naštěstí potom kontrolní rentgen v Praze a výsledek si už domyslíte....

Tom

Odpovědět