http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 1&p=105966císař píše:Na firefoxu se mě nedaří přihlásit do fora.Přihlášení se chová ok i přezdívka se objeví ,ale v případě příspěvků jsem nepřihlášen.Zatím to řeším přes Explorer ten se chová ok.

Moderátor: stan
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 1&p=105966císař píše:Na firefoxu se mě nedaří přihlásit do fora.Přihlášení se chová ok i přezdívka se objeví ,ale v případě příspěvků jsem nepřihlášen.Zatím to řeším přes Explorer ten se chová ok.
souhlas, tak jsem tu byl ještě dříve, než jsem si koupil prvního LR a v podstatě pátral o možnostech koupit dědka....MadTom píše:Luboši, pročistit ano, selektovat nové uživatele podle zásluh ne, spíš jak je to na jiných fórech - ručně povolovat včetně ověřovacího emailu a nějaké vtipné otázky v češtině a patřičné vysvětlivky v angličtině. Pokud přijde zájemce co LR ještě nemá, tak by stejně neměl co ukázat.
Gobey píše:souhlas, tak jsem tu byl ještě dříve, než jsem si koupil prvního LR a v podstatě pátral o možnostech koupit dědka....MadTom píše:Luboši, pročistit ano, selektovat nové uživatele podle zásluh ne, spíš jak je to na jiných fórech - ručně povolovat včetně ověřovacího emailu a nějaké vtipné otázky v češtině a patřičné vysvětlivky v angličtině. Pokud přijde zájemce co LR ještě nemá, tak by stejně neměl co ukázat.
Spíš zvážit, zda promazat neaktivní uživatele.
Na jiném fóru (o kouření dýmek) se udělal tento systém:
- nějakou dobu (dlouhou, třeba rok) neaktivní členové se vyzvali, aby se do lhůty (dost dlouhé) přihlásili na forum.
- kdo nereagoval (většinou jednorázoví inzerenti....) byl sepsán na seznam a tuším, že opětovně vyzván
- kdo opět nereagoval byl vymazán
Selekce byla dosti velká, pamatuji - li se dobře, tak skoro 1/4.
H.
má, nemá, je tady pár lidí, kteří jsou registrovaní spoustu let a nemají potřebu se ke všemu vyjadřovat a přitom jsou pasivně velmi aktivní, čili čtou vše. Takovíto by se určitě přihlásili. Proto ta lhůta.keso píše:Mysim ze nema velky vyznam ludi co sa povedzme rok neprihalsili vyzyvat, pripadne inak sa snazit s nimi kontaktovat. Ked som riesil podobne forum bolo priamo v pravidlach uvedena povinnost aktivity a do fora impelementovany mod, ktory automaticky na zaklade nastavenych pravidiel mazal uzivatelov .... pravidla sa dali nastavit aj na prihlasenie aj na pisanie prispevkov .... fungovalo to bez problemov, pravidla boli jasne a mod sa nedal ovplyvnit ani nezabudal.