Moderátor: Miky_CZ
Je mi to jasný Karle, chceš zničit můj Skif sotva co vyjel z garážeSláma Karel píše:Já mám, ale nevím jestli by se ti na nich líbilo. (těch prošlých trasách myslím)![]()
K
Nikdy nechapu co lidi resite s mapama... Proste tam nejak dojedte, kupte na prvni benzince neco mistniho, aby tomu rozumeli domorodci a pak uz mate hubu ne? Ty mapy od nas se stejne mistama seknou o tolik, ze to da den cesty.Benjamin píše:Je mi to jasný Karle, chceš zničit můj Skif sotva co vyjel z garážeSláma Karel píše:Já mám, ale nevím jestli by se ti na nich líbilo. (těch prošlých trasách myslím)![]()
K![]()
A nemáš alespoň nějakou mapu v elektronický podobě na PC? Koupili jsme jedinou mapu Rumunska co u nás měli, ale je to málo podrobný, chtělo by to něco přímo na Maramureš...
Mno to víš, jedém poprvéNikdy nechapu co lidi resite s mapama... Proste tam nejak dojedte, kupte na prvni benzince neco mistniho, aby tomu rozumeli domorodci a pak uz mate hubu ne? Ty mapy od nas se stejne mistama seknou o tolik, ze to da den cesty.
Ja jsem snad nikdy netahl nejakou mapu z domu, vsechno mam z projizdenych statu originaly, i kdyz u madarska pochopim ceskou mapu.
ale ja nebudu potrebovat slovenskou dalnicni znamku, kolem banske bystrice to objedu a dal dalnice neni, jedem po vesnicich, to same rumunsko tam taky po dalnici nepojedem a madarsko nevimDjALF píše: 2. známky - Slovensko - Maďarsko - Rumunsko (někdy kontrolují při odjezdu na hranicích)
to vim ze se tam plati rovinieta nebo jak se tomu rika:-) ale spis to co pise alf to kontrolovani dalnicnich znamek, kdyz po dalnici vubec nepojedulow píše:v rumunsku platis roadtax, tedy nejen dalnicni znamku
Jasně Miky v Rumunsku byla myšlena ta jak píše Low. Mě ji sice nikdy nekontrolovaly " tedy cíleně " ,ale klukům jo a vždycky až na hranicích takže doporučuju koupit.Miky_CZ píše:to vim ze se tam plati rovinieta nebo jak se tomu rika:-) ale spis to co pise alf to kontrolovani dalnicnich znamek, kdyz po dalnici vubec nepojedulow píše:v rumunsku platis roadtax, tedy nejen dalnicni znamku
samozrejme nemyslim kempy ale treba ma nekdo v gps pekny paloucek u reky nebo tak necoSláma Karel píše:Miky na severu nic není, jenom veselý hřbitov ve vesnici Sapanta (nebo jak se to píše), uzkokolejka která začíná ve Viseu de Sos a nějaké jeskyně. Sever je jenom o ježdění v terénu. Víc na východ jsou pak i vysoké kopce s panoRomaniaty.
A o kempy se nestarej, těch míst na krásné kempování je všude v Rumunsku spousta.
K
Takovejch míst je tam na každým kroku spousta....dycky do půl hoďky něco nejdeš...Miky_CZ píše:
samozrejme nemyslim kempy ale treba ma nekdo v gps pekny paloucek u reky nebo tak neco