K
Zakrytování nebo ochrana alternátoru na TD5
Moderátor: Acon
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: Zakrytování nebo ochrana alternátoru na TD5
Jo to je přesně ta malta
a jak pěkně drží na tý kapotě
K
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
... to je jasne ale v takej "paste" odseres vsetko ci je to Td5, Tdi alebo V?.Sláma Karel píše:To Dano:
No já si myslím, že si přes bláto jel, ale přes bláto. To je ten rozdíl.
... si to uz napisal ak by to bolo nutne potrebne a prinosne uz by to na trhu bolo.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- injaaa
- tel.: 724334303
- auto: Def 90, D3
PeeeknySláma Karel píše:
To Injaa, já to neodsuzuju, dobře si pamatuju jaká je to zábava.Však taky píšu, že jsem to dělal. Ale teď už se na to radši dívám jak to dělají ostatní.
No a když jsem na závodech, tak mi to bohatě úplně stačí. Zrovna vloni mě takováhle loužička stála oba altíky, startér, vodní pumpu, chladič, turbo i celý motor. A to si to nenasálo přes sání, to ta brusná pasta prolezla přes gufera. Ani to nebylo v oleji vidět.![]()
K
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Já mám také altík původní (270tis.) a nikdy jsem dobíjení neřešil. Louže, bahno také byly a občas i jsou (každý si tím musí projít
jak se píše výše), ale do toho co je na fotce bych nikdy nejel ...
No, možná jako první, když ještě není ta pasta namíchaná po průjezdu X aut.
Na to mám to (ty) auta moc rád.
No, možná jako první, když ještě není ta pasta namíchaná po průjezdu X aut.
Na to mám to (ty) auta moc rád.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
A já měl loni po Jihlavě deprese že jsem Lama, když jsem v neděli ráno mazal k Eliottovi na chalupu měnit altík...
Ono je to úplně normální. 
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Range Rover L322 3,0D Vouge
Tak na to si dobře pamatuju s tebou. Já ten brod jel jednou, ty asi 5x jak se ti to líbiloKubrtos píše:A já měl loni po Jihlavě deprese že jsem Lama, když jsem v neděli ráno mazal k Eliottovi na chalupu měnit altík...Ono je to úplně normální.
Ranní foto (já už po wapce) z Jihlavy před dobíjením a nějaké to z brodíku (na Karla nemám)
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Bohuzel takhle to presne vidim i ja, ja proste do takovych louzi tolik nejezdim, co se tam da ukazat? Nic, jen proste caka voda.Sláma Karel píše:Řešení to má jednoduché. Stačí začít jezdit v terénu a ne se plácat v plácat v loužích s blátem.![]()
![]()
K
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Stavrosi, že se ale necháš vždy tak rád ukecat...Stavros píše:Bohuzel takhle to presne vidim i ja, ja proste do takovych louzi tolik nejezdim, co se tam da ukazat? Nic, jen proste caka voda.Sláma Karel píše:Řešení to má jednoduché. Stačí začít jezdit v terénu a ne se plácat v plácat v loužích s blátem.![]()
![]()
K
http://youtu.be/aNPVqZtK-tY?t=42s" onclick="window.open(this.href);return false;
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
to byla asi nahoda no... 
- injaaa
- tel.: 724334303
- auto: Def 90, D3
Líbí se mi, že si to nenecháš rozkarblovat od ostatních ale pěkně si to namícháš sám