...visby píše:rotacny je tusim 20tis km a prietokovy 60tis km. ja vsak vymenim pri kazdej vymene vsetky, aj palivovy

...visby píše:rotacny je tusim 20tis km a prietokovy 60tis km. ja vsak vymenim pri kazdej vymene vsetky, aj palivovy
doteraz som jazdil K&N, cize som len pral ale teraz bude aj vzduchovy;-)DanoDEF píše:...ja aj vzduchovy
Příčku řízni, je to jen výztuha pod podlahou. Já jsem to nijak nenahrazoval a bez problémů.vizour píše:si trošku problém s tahem. Na defu hučí čerpadlo po silnici (skor rovný) když ho roztáhnu (začátek plnynu nic moc nejede) tak pak frčí těch 90 100 km/h a do kopců netáhne musím podřazovat až skoro na jedna a občas to zahulí.čím to čerpadlo? mám díru v podlaze ale částečně mi tam zavazí příčka v podlaze takže nevytáhnu čerpadlo co stím ?podle obrázku v příspěvku říznout . příčku nahradit jinde? diky moc
...mozem potvrditMOPADŽI píše: Příčku řízni, je to jen výztuha pod podlahou. Já jsem to nijak nenahrazoval a bez problémů.
Dost to zpevní víčko, kterým pak tu díru zaděláš. Já ho mám z 3mm Al plechu a šroubované v rozích.
Čerpadlo jde pohodově vytáhnout
nie ide lepsie ale zacne podymovat... proste riadiaca jednotka da max hodnotyvizour píše:tak je to tam je to lepší chtěl. jsem se zeptat ohledně váhy vzduchu když ji odpojím tak def jede pořád stejně ?!diky
... no na benzinovych pumpach.MOPADŽI píše:Tak to síla, kde se to tam bere![]()
Tankuješ kde ?
... ak narazas na Rumunsko tak tvoje cerpadlo bolo zasrate kovovym prachom.MOPADŽI píše:Takže stejně jako já. Kdy je potřeba a kde se dá.
Je ale pravda, že malým pumpám se vyhýbám.
To si asi nevybereš, ke kamarádovi do servisu přijel doktor s DIII která neměla výkon.MOPADŽI píše:Takže stejně jako já. Kdy je potřeba a kde se dá.
Tak tak, také se snažím vybírat u jaké pumpy natankuji a vyhrávají značkové. Když není vyhnutí, tak kde se dá.Radim píše:To si asi nevybereš, ke kamarádovi do servisu přijel doktor s DIII která neměla výkon.MOPADŽI píše:Takže stejně jako já. Kdy je potřeba a kde se dá.
Je to chirurg z Prahy, takovej hodně slušnej a pečlivej starší pán.
Tankoval pouze na značkové pumpě a to co kamarád vylil z nádrže prý už dlouho neviděl.
Je to prostě v lidech...
...palivovy filter si menil ?vizour píše:ale jak dám 3/4 plynu tak začne cukat (asi málo nafty dává )a víc než 110 to nejede .že by čerpadlo? diky