tak například : http://www.oldtombeer.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátor: Miky_CZ
Nějaká práce by možná byla v Brně.StaraPakna píše:Já se vyučil v Plzeňském Prazdroji a taky tama odmaturoval. Plzeň té doby všechno v tankách je nejlepší vzpomínka co mám. Později jsem dělal ve sklepích Staropramenu a na filtrárně. Dále vše vrámci Pražských pivovarů vaříval Měšťan 10,12 a pak dělal směnového mistra na Keg lince v měšťanu. Po Měšťanu (pivovar Holešovice) násladoval Bráník stáčecí linky od plechovek po lahve a Kegy. Osud tomu chtěl a já našel práci v Plzni jako obchoďák a dělal jsem to dlouhých šest let. Pakj přišla jiná branže a po ní K Bewery trede (Lobkowicz) no a teď sedím doma a lovím v inzerátech neb jsem bez práce....
Takže práce kolem piva je krásná, ale v čechách má občas hořkou příchuť, jen těch zrušených pivovarů třeba Heinekenem atd.... Pražáci (IN BEW) Mimochodem rozjel se i pivovar PoličkaPodkováň.
Nejlépe se to porovnává, když to vypiješ všechno najednou, jenom se ty poznámky u posledních vzorků druhý den blbě čtou. Konec konců i Jára Cimrman po osmém pivu napsal už jenom:..."chlast, slast..."MOPADŽI píše:Díky Neklanovi a Zanzibarovi ochutnávám nevšední Anglická piva. Dovezl jsem plný kufr v RR vzorků. Už jsem asi v polovině a a na papír si poznamenávám ty druhy které si zopakuji. Na papír proto, že bych si to do rána po požití 3-4 13 a více stupňových moků nepamatoval ...
King Goblin je velký frajer, Special Reserve, vařeno výhradně za úplňku. Má grády (6,6% alk.), ale i neuvěřitelně bohatou vůni a chuť, která je jiná při napití, polykání i v koncovce. Opravdu delikátní záležitost. Jsem rád, že ti chutná.Marťas píše:Ale jde mu to dobře, mluví o tom s takovým nadšením.Děkuji ti Neklane, pár kousků ochutnáno a jsem nadšený. Všechny jsou dobré, ale
nejvíce mě prozatím zaujal Wychwood Kinggoblin, vynikající. Jen tak dál..
Telefonovat !Rover píše:Co by měl člověk udělat, kdyby chtěl taky ochutnat nějaké vzorky a následně se vybraným trochu zásobit?
Čarokrásné pivoNeklan píše:King Goblin je velký frajer, Special Reserve, vařeno výhradně za úplňku. Má grády (6,6% alk.), ale i neuvěřitelně bohatou vůni a chuť, která je jiná při napití, polykání i v koncovce. Opravdu delikátní záležitost. Jsem rád, že ti chutná.Marťas píše:Ale jde mu to dobře, mluví o tom s takovým nadšením.Děkuji ti Neklane, pár kousků ochutnáno a jsem nadšený. Všechny jsou dobré, ale
nejvíce mě prozatím zaujal Wychwood Kinggoblin, vynikající. Jen tak dál..