Ježdění v přírodě
Moderátor: Miky_CZ
- tomáš štěpnička
Re: Ježdění v přírodě
nevím ,nepřijde mi moc logické myslivci nadávat,najíždět na něj nebo naopak ujíždět .....to člověka musí jedině naštvat a docela to chápu.....když zastavím pozdravím,tak se nakonec dá i pokecat kolikrát ...prostě jak říkám je to jen o přístupu .....já třeba chápu jako zlo bandu čtyřkolek (nemyslím auta-ale motočtyřkolky) laděný vejfuky co jsou slyšet na 5km.......to uznávám že v lese nene ale když jedu autem na pár otáček motoru .......kolikrát mám 20 metrů od sebe srnku na pasece (to mi přijde jako důkaz toho že v tom lese asi moc neruším ) 

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Ja som síce polovník (mislivec) nikdy nebol no nič proti nim nemám. (pytliaci je už iná káva) No serie ma presne to čo si napísal. LČR aj LSR sú štátne organizácie, ktoré by si bez daní všetkých občanov ani neprdli. Čo ich oprávňuje (morálne) robiť si nárok na výlučné užívanie?Tim píše:J....kde je taková slepá asfaltka, na jejímž začátku je závora a zákaz vjezdu všech motorových vozidel s výjimkou LČR ....
Pokial ide o vjazd áut verzus zver, tak zveri je lautr jedno, že ide nejaké auto. Práve preto je zakázané strielať na zver z auta. Lebo sa ho nebojí a je to ako rana od chrbta.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
To nějak nechápu... Proč by si bez daní občanů ani neprdli??? Já nevím, jak je to na Slovensku, ale tady u nás jsou LČR velice dobře vydělávající podnik, který třeba za loňský rok měl téměř dvě miliardy ČISTÉHO ZISKU! Občané pomůžou lesu možná tak od dřeva kradením a tím, že si z něj dělají skládku (né všichni samozřejmě). U LČR jsem zaměstnán, tak do toho trochu vidímAcon píše:LČR aj LSR sú štátne organizácie, ktoré by si bez daní všetkých občanov ani neprdli. Čo ich oprávňuje (morálne) robiť si nárok na výlučné užívanie?Tim píše:J....kde je taková slepá asfaltka, na jejímž začátku je závora a zákaz vjezdu všech motorových vozidel s výjimkou LČR ....
.

Jinak ano, pravda, auto zvěři nevadí. Včera ráno jsem byl na jelení říji. 100 metrů předemnou asi 60ks vysoké, 50metrů za mnou traktor a dva těžaři s motorovkama a zvěři to bylo šumák... Tady je ale problém asi ten, že většina lidí, co jede do lesa teréním vozem tam jede buď krást dřevo a nebo večer pytlačit, nesmíte se divit, že to prostě lesákům/myslivcům vadí... Málokdo totiž asi uvěří, že se jedete jen projet... Ale jak tady již několikrát bylo zmíněno, je to o domluvě a hlavně o lidech...
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- OC
- Kontaktovat uživatele:
Za to ovšem může primárně debilní zákon, podle nějž na té cestě parkovat smím, ale vedle ní mezi stromy, kde bych nikomu nijak nevadil, nikoli; sekundárně pak právě lesáci, kteří na každého, kdo parkuje centimetr mimo lesní cestu, volají esenbákyTim píše:Nevěřili by jste, kolik lidí postaví auto v lese na rozcestí s představou, že nebudou nikomu překážet

To je stoprocentně blbost -- je tomu přesně naopak.Tim píše:většina lidí, co jede do lesa teréním vozem tam jede buď krást dřevo a nebo večer pytlačit
Naposledy upravil(a) OC dne 06 říj 2012 22:39, celkem upraveno 1 x.
OC ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
- Acon
Lesy sú štátny podnik. Zarábajú na štátnom majetku, ktorý nikdy nekúpili. Ak by museli reálne zaplatiť všetky lesy, pôdu, jestvujúcu cestnú sieť... nebol by to tak velice dobře vydělávající podnik. A štát som ja a všetci ľudia. A tak ako zákon rieši pohyb ľudí a techniky po iných komunikáciách, tak je to riešiteľné aj na lesných cestách. Nekradne sa len drevo v lese. Oveľa viac sa toho kradne všade okolo nás. A to teraz kvôli tomu vylúčime dopravu z verejných komunikácií? To nie je argument. Morálne patria lesy všetkým občanom rovnako. Pokial nejde o súkromné pozemky.
Tak to pozor. 90% pytliakov sú lesáci. Práve preto tam nepotrebujú "civilov"většina lidí, co jede do lesa teréním vozem tam jede buď krást dřevo a nebo večer pytlačit
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
-
- tel.: 0918334337
- auto: DiscoveryII
Acon ,treba rozlišovať lesaci a lesaci, všetci su zelení.U nas je 98% revirov v prenajme dobre postavenym ľudom (BA,NR,KE.....)podnikateľom a združeniam. Oni nepotrebujú svedkov!!! Oni potrebuju z toho svojho revíru vyťažiť maximum či už pre hotely alebo vyrovnať protislužbu atď.Len hovedo (s prepačenim )strelí kusa v dobe chranenia ,lebo do hotela treba divinu.Origo lesaci si už ani nemaju kde zapolovať.Čo sa týka zakazu vjazdu tak to sčasti , ale len z časti beriem .Prial by som Vám vidieť najazdy našich neprispôs.obyv na čučoriedky alebo brusnice samozrejme na autach a otočia sa aj 3x ,cestou vyvezu odpad z domacnosti a naspäť drevo a tak dookola.Odpadu v lesoch neuveriteľne pribuda!!!! Nič osobné ,ale je to totalny rozvrat v spoločnosti.
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Co se myslivosti tyce, jsme se s Aconem nikdy moc neshodli ale tentokrat mu davam za pravdu. Myslivec kterej v lese pytlaci nepotrebuje svedky.
A protoze jsou na nas v posledni dobe hony kvuli dementum ktery se chovaj v lese jako prasata,odserem to vsichni bez rozdilu.
Prestava me bavit bejt srovnavanej s kretenem co neumi jezdit na motorce a poridi si ctyrkolku. Driv kdyz jsme tady s partickou vyrazeli do Brd, byli to mensi akce, nikdo o nas nevedel, vecer jsme prespali a rano pokracovali dal.
To s ,,dovezt ctyrkolky,zaprasit a ujet" nemelo nic spolecnyho. Stejne to tu nevyresime, tohle proste odskacem vsichni bez rozdilu.
H.
A protoze jsou na nas v posledni dobe hony kvuli dementum ktery se chovaj v lese jako prasata,odserem to vsichni bez rozdilu.
Prestava me bavit bejt srovnavanej s kretenem co neumi jezdit na motorce a poridi si ctyrkolku. Driv kdyz jsme tady s partickou vyrazeli do Brd, byli to mensi akce, nikdo o nas nevedel, vecer jsme prespali a rano pokracovali dal.
To s ,,dovezt ctyrkolky,zaprasit a ujet" nemelo nic spolecnyho. Stejne to tu nevyresime, tohle proste odskacem vsichni bez rozdilu.
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
- lumberjack
- tel.: 732 808 469
- auto: Defender TD5 110 HT
Jak se tu píše, je třeba rozdělit lidi. Myslim, že když někdo projede po lesní cestě, až takovej problém neni. Pokud za sebou nejede třicet aut apod. U nás bohužel platí, co auto v lese, tak je to někdo kdo jede krást dřevo nebo si odhodit nějakej bordel (což nechápu vůbec, když dneska je možnost vše odvést do sběrného dvora). Hajnej a lidi co dělaji v lese se znaji a tak většinou cizí auto poznaji a dají si vědět. Našemu hajnýmu nevadí třeba kluci, co si jezdí zablbnout airsoft do lesa, ale mladý kluci na trialových kolech, co si dávají sjezdy a chtěj se zmrzačit, budiž, ale když jezdějí v čerstvě vysázený pasece a rozjezději jí. To je demence a udělá to člověk, co nikdy nezasadil jedinej stromek a neví co je to za dřinu. To že vám člověk (i s autem) vleze pod padající strom, když těžíte, nebo se plete klukům, co jezdí na vyvážečkách a nebo nakládají dříví. Že když tahnete po svážnici traktorem třeba přes 4 kubíky kulatiny a diví se, že traktorista neuhne, že lidi parkujou na skládkách auta apod. Protože oni o víkendech nepracujou... Hmmm. Je to všechno prostě jen o lidech. Všude jsou blbci, kteří buď převládaji nebo jsou prostě jen víc vidět... 

- Acon
Ale to predsa nie je charakteristické len pre les. Na stavbe tak isto nemôžeš jazdiť pod žeriavom, alebo na mieste, kde VZV skladá palety. Jednoducho je to buď uzavretý priestor, alebo niekto riadi dopravu. Kvôli tomu ale nikto nezastavý premávku plošne v celej republike. A takých miest je nepomerne viac ako je ťažobných miest v lese. Cigáni a nie len oni, bežne kradnú a kvôli tomu nikto nezamedzí vjazd do mesta,alebo dokonca do krajiny. A kradne sa toho nepomerne viac ako drevo v lese. Atď, atď. To nie sú argumenty. Ak sa v lesoch hospodári, či už s drevom alebo so zverov v zmysle pravidiel, nevidím najmenší dôvod, prečo by nemohli byť minimálne vytýčené sprístupnené trasy pre offroading. Prečo by som napríklad nemohol vojsť niekde nad Bratislavou do lesa a presúvať sa po lese krížom cez SK (mimo CHKO s najvyšším, alebo 2 najvyššími stupňami ochrany), táboriť na označených miestach a výsť z lesa niekde na východe SK. Mne ani tak nejde o všeobecné zrušenie zákazov. Ale určite je možné pri troche dobrej vôli určiť zóny voľného vstupu a cesty (staré zvážnice a pod) ktoré by umožnili prejazd Sk a CZ lesami. A tak ako sú určené pravidlá na cestách civilizácie, tak by boli určené aj pre pohyb lesom. A to, že by sa nedodržovali, nie je argument, lebo kontrolovať sa musia aj v civilizácii.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Acon - píšeš to dobře. Má to ale pár háčků: úplnej zákaz se výborně pokutuje - není důvod něco prokazovat. Pokud bude zákaz někdo kontrolovat, musí se tam na dané místo v klidu a pohodlíčku dostat. Nebo už jsi viděl policajta, že by někde šlapal do kopce pěšky?
A že je všude pár blbců, ktřeí nepatří nejspíš vůbec za volant - to se buďto musí zkousnout, nebo plošně dotyčnou věc zakázat všem, jak se děje dnes, nebo začít všechny kontrolovat - to je policejní stát.
Prostě někteří nechápou, že s blbcema se musí žít a nějaké riziko od nic akceptovat. To se nahodí ani státnímu aparátu, protože v tu chvíli všechno nekontroluje, nemůže zakazovat, řídit, rozhodovat o všem - ted hlavně o penězích, nechat se ovlivňovat lobingem - rozumněj za nějakou protihodnotu.
Taky se mi moc líbilo v Albánii že jsem mohl jet skoro všude, kde jsem si troufnul a ještě jsem si od místních nechal poradit, nebo v Černé Hoře v národním parku Durmitor - v mapě byla vyznačená - jeep route - krásná okružní cesta horama. A nikomu to nevadilo. Když jsme se potkali s turistama, tak jsme se pozdravili, poptali se oboustraně na cestu, vyfotili a rozloučili.
A že je všude pár blbců, ktřeí nepatří nejspíš vůbec za volant - to se buďto musí zkousnout, nebo plošně dotyčnou věc zakázat všem, jak se děje dnes, nebo začít všechny kontrolovat - to je policejní stát.
Prostě někteří nechápou, že s blbcema se musí žít a nějaké riziko od nic akceptovat. To se nahodí ani státnímu aparátu, protože v tu chvíli všechno nekontroluje, nemůže zakazovat, řídit, rozhodovat o všem - ted hlavně o penězích, nechat se ovlivňovat lobingem - rozumněj za nějakou protihodnotu.
Taky se mi moc líbilo v Albánii že jsem mohl jet skoro všude, kde jsem si troufnul a ještě jsem si od místních nechal poradit, nebo v Černé Hoře v národním parku Durmitor - v mapě byla vyznačená - jeep route - krásná okružní cesta horama. A nikomu to nevadilo. Když jsme se potkali s turistama, tak jsme se pozdravili, poptali se oboustraně na cestu, vyfotili a rozloučili.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Acon píše:Ale to predsa nie je charakteristické len pre les. Na stavbe tak isto nemôžeš jazdiť pod žeriavom, alebo na mieste, kde VZV skladá palety. Jednoducho je to buď uzavretý priestor, alebo niekto riadi dopravu. Kvôli tomu ale nikto nezastavý premávku plošne v celej republike. A takých miest je nepomerne viac ako je ťažobných miest v lese. Cigáni a nie len oni, bežne kradnú a kvôli tomu nikto nezamedzí vjazd do mesta,alebo dokonca do krajiny. A kradne sa toho nepomerne viac ako drevo v lese. Atď, atď. To nie sú argumenty. Ak sa v lesoch hospodári, či už s drevom alebo so zverov v zmysle pravidiel, nevidím najmenší dôvod, prečo by nemohli byť minimálne vytýčené sprístupnené trasy pre offroading. Prečo by som napríklad nemohol vojsť niekde nad Bratislavou do lesa a presúvať sa po lese krížom cez SK (mimo CHKO s najvyšším, alebo 2 najvyššími stupňami ochrany), táboriť na označených miestach a výsť z lesa niekde na východe SK. Mne ani tak nejde o všeobecné zrušenie zákazov. Ale určite je možné pri troche dobrej vôli určiť zóny voľného vstupu a cesty (staré zvážnice a pod) ktoré by umožnili prejazd Sk a CZ lesami. A tak ako sú určené pravidlá na cestách civilizácie, tak by boli určené aj pre pohyb lesom. A to, že by sa nedodržovali, nie je argument, lebo kontrolovať sa musia aj v civilizácii.

Land Rover Discovery 2 Td5
Les má několik funkcí, ke kterým slouží, které na jiném pozemku nejdou dělat, proto je takhle u nás chráněn. V zemích kde je volné krajiny mnohem více a menší osídlenost tak velké regulace nejsou. Například USA, Kanada , Ukrajina, Rumunsko. V Kanadě mužete jet po statní lesní cestě kam chcete, ale jakmile se objeví soukromý les, majitel na něj hned upozrňuje cedulí, že je tam zákaz. U nás, když je vesnice každé tři kilometry a lidi na každém kroku, tak taková ochrana nějakou logiku má. Neříkám, že když projedete někde po lesní cestě, že napácháte nějakou škodu a dotyčný má za to být lynčován, to vůbec.
Takže nesmíte zapomínat, že lesy nepatří jen státu ale i soukromníkům. Když si ho někdo pěstuje jako svůj koníček, pro dřevo, jako SVŮJ majetek, tak má svaté právo na to, aby mu do něj nikdo nevjížděl, které je dáno i ze zákona. Někdo to má jako zahradu, na zahradu nikoho taky nenechám vjet.
Třeba zrovna teď v létě jsem chytil u nás v lese dva pány, kteří vjeli autem do středu lesa, V životě jsem tam nikoho cizího autem neviděl, potkávám tam lidi na procházkách, což je běžná věc, ale k nim jsem se vydal. Oba v montérákách a zastavili si pěkně u hranic dřeva, které si 100% tipovali, jak se odvezou. Prej si šli na maliny. Vykázal jsem se je slušně pryč, ale moc se jim nechtělo a měli klasické připomínky a řeči. Co už, odjeli. Dřevo se neztratilo a ted už je v kolně
Třeba pro to nechci, aby se mi volně lidi mohli projíždět po našem lese. Nejednou nám už bylo dřevo z lesa ukradeno...
Takže nesmíte zapomínat, že lesy nepatří jen státu ale i soukromníkům. Když si ho někdo pěstuje jako svůj koníček, pro dřevo, jako SVŮJ majetek, tak má svaté právo na to, aby mu do něj nikdo nevjížděl, které je dáno i ze zákona. Někdo to má jako zahradu, na zahradu nikoho taky nenechám vjet.
Třeba zrovna teď v létě jsem chytil u nás v lese dva pány, kteří vjeli autem do středu lesa, V životě jsem tam nikoho cizího autem neviděl, potkávám tam lidi na procházkách, což je běžná věc, ale k nim jsem se vydal. Oba v montérákách a zastavili si pěkně u hranic dřeva, které si 100% tipovali, jak se odvezou. Prej si šli na maliny. Vykázal jsem se je slušně pryč, ale moc se jim nechtělo a měli klasické připomínky a řeči. Co už, odjeli. Dřevo se neztratilo a ted už je v kolně

DII 2,5TD5 "Aurora" r.v.2004 - Pevnostní nárazník, +2" podvozek
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2
-
- tel.: 0918334337
- auto: DiscoveryII
Tiež musím podotknuť že zakazu vjazdu sa tešia velmi aj ochrana prírody.Za posledné 2týždne boli 4 prepadové kontroly (ochrana+policia+uou) .Ochrana prírody ma velkú moc.Ja som zeleny v 2 a 3 st ochrany a to su neskutočné problémy,kafrajú do všetkého.Nemôžem si toho vela dovoliť ,lebo mam hneď melon pokutu. Neviem kto im dal v našom parlamente takú veľkú moc,boli by najradšel keby to všetko uzavreli a zakonzervovali.
- lumberjack
Jistě, já jen dal na věc zase trošku jiný pohled. Sám píšu, že nevidím problém v projetí a tak. Jen píšu, že to má někdy i své opodstatnění. Nemůžeš srovnávat les a staveniště. Ono se lehko řiká, ohlídej si místo, označ ho. V lese dělám a vidim, co jsou lidi schopní udělat. Předkacoval jsem harvestoru, označili jsme místo, kde vedla lesní (!) cesta značkama, dali jsme pásky... Lidi pásky strhali, cedule zaházeli a jezdili na motorkách, kolech dál, vedle harvestoru... Když kácíš u silnice, přetahuješ stromy, najmeš si lidi tedy, který musíš zaplatit navíc a co udělá pitomec? Člověka by přejel, protože chvátá, tady nemá nikdo co koho zastavovat a omezovat, pak ucpe silnici, protože na cestě leží strom a traktor ho nemůže díky němu odtáhnout a on nehodlá couvat... Zavřou pak mě a nikdo se se mnou nebude dohadovat, když se něco stane! Viděl jsem pitomce, co autem jezdil po zasázený pasece apod... Jak řikám, je to o lidech. Chápu, že jsou rozumní lidé, kteří mají všeobecný respekt k druhým a jejich majetku, ale jak bys to chtěl udělat? Kde najít tu trochu dobré vůle? Vždyť alespoň tady u nás v ČR nejsou lidé schopní vyřešit mnohem jednodušší legislativní problémy...Acon píše:Ale to predsa nie je charakteristické len pre les. Na stavbe tak isto nemôžeš jazdiť pod žeriavom, alebo na mieste, kde VZV skladá palety. Jednoducho je to buď uzavretý priestor, alebo niekto riadi dopravu. Kvôli tomu ale nikto nezastavý premávku plošne v celej republike. A takých miest je nepomerne viac ako je ťažobných miest v lese. Cigáni a nie len oni, bežne kradnú a kvôli tomu nikto nezamedzí vjazd do mesta,alebo dokonca do krajiny. A kradne sa toho nepomerne viac ako drevo v lese. Atď, atď. To nie sú argumenty. Ak sa v lesoch hospodári, či už s drevom alebo so zverov v zmysle pravidiel, nevidím najmenší dôvod, prečo by nemohli byť minimálne vytýčené sprístupnené trasy pre offroading. Prečo by som napríklad nemohol vojsť niekde nad Bratislavou do lesa a presúvať sa po lese krížom cez SK (mimo CHKO s najvyšším, alebo 2 najvyššími stupňami ochrany), táboriť na označených miestach a výsť z lesa niekde na východe SK. Mne ani tak nejde o všeobecné zrušenie zákazov. Ale určite je možné pri troche dobrej vôli určiť zóny voľného vstupu a cesty (staré zvážnice a pod) ktoré by umožnili prejazd Sk a CZ lesami. A tak ako sú určené pravidlá na cestách civilizácie, tak by boli určené aj pre pohyb lesom. A to, že by sa nedodržovali, nie je argument, lebo kontrolovať sa musia aj v civilizácii.

- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
To je zase téma
! Co na to mám říct jako cyklista, jako skialpinista, jako psíčkař, jako budoucí myslivec, jako "offroadista"? Je to marné! Lesy jsou plné lidí, zvěř už nemá klid nikde (doslova) a nikdy! Lesáci nadávají na cyklisty, cyklisti na lesáky (a mají k tomu taky důvody). Myslivci nadávají na ochranáře (i ti jsou důležití), ochranáři nadávají na všechny a do toho ještě kafrají naši drazí politici! Že by "obraz doby"
!

- lumberjack
Ale jo, jen ať se krafá, to je v pořádkuJohny R píše:To je zase téma! Co na to mám říct jako cyklista, jako skialpinista, jako psíčkař, jako budoucí myslivec, jako "offroadista"? Je to marné! Lesy jsou plné lidí, zvěř už nemá klid nikde (doslova) a nikdy! Lesáci nadávají na cyklisty, cyklisti na lesáky (a mají k tomu taky důvody). Myslivci nadávají na ochranáře (i ti jsou důležití), ochranáři nadávají na všechny a do toho ještě kafrají naši drazí politici! Že by "obraz doby"
!

- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Hele lidi,víte že je docela zajímavý že téma který bylo 3/4 roku u ledu dokázal jeden dement se sekyrkou takhle rozpohybovat. Už se na to vyprdněte stejně to tady nevyřešíte. Pojďte si radši někam zajezdit......třeba někde KOLEM lesa.... 

EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
- Tim
http://www.youtube.com/watch?v=8GZx9LeHwvo" onclick="window.open(this.href);return false;
Něco k tématu

Něco k tématu

- Tim
Tak to pozor. 90% pytliakov sú lesáci. Práve preto tam nepotrebujú "civilov"[/quote]většina lidí, co jede do lesa teréním vozem tam jede buď krást dřevo a nebo večer pytlačit
To se možná říká, aby se bylo na co vymlouvat, "proč mne ten hajnej vlastně vyhodil", ale jinak Tě ubezpečuju, že to tak není... Lesáci ví, jak je to všechno kontrolovaný, to by musel být vyloženej trotl...
http://www.youtube.com/watch?v=Pk7L6k0ZORU" onclick="window.open(this.href);return false;
to mám rád
to mám rád

Problem ?
No, Land Rover
No, Land Rover