GO - LT95

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
Macej
tel.: 0944 528 535
auto: 2xRRC

GO - LT95

#1 Příspěvek od Macej » 27 lis 2012 01:07

Potreboval by som poradiť od tunajších majstrov z oblasti všemožných - v mojom prípade skôr nemožných náhradných dielov. Totiž taká vec.....
Po istých nepríjemnostiach s mojou prevodovkou sa mi podarilo získať jednu celú, nie zrovna v 100% kondícii ale ako darkyňa jediného ozubeného kolesa bola moc dobrá. Rozmýšlam ale že by som ju z darkyne povýšil na inú úlohu a to na záložnú. Chcem sa preto spýtať či je reálne ešte pozhánať do tejto prevodovky diely ako napríklad, ložiská (tých je v nej kur.fsky vela), synchróny a proste všetky haraburdy potrebné na komplet GO tohto typu. Čo ma tiež zaujíma je záležitosť ohladom čerpadla ktorým je táto prevodovka mazaná - či vymeniť alebo nechať opraviť prípadne vylepšiť (to by som chcel asi moc :D ). Občas sa pohrávam aj s myšlienkou Upgradu na LT77 čo by mi pomohlo aj v spotrebe a aj v starostiach v prípade náhradných dielov ale snažím sa udržovať mojho Classica v čo najpôvodnejšom stave a nerobiť na ňom žiadne úpravy ktoré by nemohli byť odstránené prostým odmontovaním - stále totiž dúfam že, raz keď budem velký (už teraz mám skoro 2metre :D ) tak sa snáď dočká úplnej renovácie, takže žiadne preváranie ani nič podobné nechcem - to si odomňa nezaslúži :) (v inom prípade už bych tam mal dávno nacpaný ZF-4+LT230 s 3,9tkou :muscle -tým si chcem šplhnúť hlavne u tých z vás ktorý uznávajú Classic ako taký a zvlásť 2-door :mrgreen: )

Tak za všetky rady, tipy, prípadne ponuky budem vďačný :) A hlavne mi držte palce lebo mám tušenie, že som si zase raz vybral cestu hlavou proti múru :D

Lukáš K.
tel.: 777273461
auto: Disco1 300Tdi

Re: GO - LT95

#2 Příspěvek od Lukáš K. » 27 lis 2012 18:41

Ahoj, zkusil bych to tady http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =12&t=9738" onclick="window.open(this.href);return false;
Mam sice Discovery1 s jinou prevodovkou, ale dily sem tam sehnal ;-)
2"lift, BFG AT 265/70R16

Macej
tel.: 0944 528 535
auto: 2xRRC

Re: GO - LT95

#3 Příspěvek od Macej » 28 lis 2012 00:28

Na Eliota je spolahnutie :yes . Akurát by som chcel aj približne zrátať čo to bude stáť lebo na GB eshopoch do tejto potvori vela dielov neni a tak si neviem urobiť predstavu aby som sa potom moc nezapotil :D

Zamčeno