Potreboval by som poradiť od tunajších majstrov z oblasti všemožných - v mojom prípade skôr nemožných náhradných dielov. Totiž taká vec.....
Po istých nepríjemnostiach s mojou prevodovkou sa mi podarilo získať jednu celú, nie zrovna v 100% kondícii ale ako darkyňa jediného ozubeného kolesa bola moc dobrá. Rozmýšlam ale že by som ju z darkyne povýšil na inú úlohu a to na záložnú. Chcem sa preto spýtať či je reálne ešte pozhánať do tejto prevodovky diely ako napríklad, ložiská (tých je v nej kur.fsky vela), synchróny a proste všetky haraburdy potrebné na komplet GO tohto typu. Čo ma tiež zaujíma je záležitosť ohladom čerpadla ktorým je táto prevodovka mazaná - či vymeniť alebo nechať opraviť prípadne vylepšiť (to by som chcel asi moc

). Občas sa pohrávam aj s myšlienkou Upgradu na LT77 čo by mi pomohlo aj v spotrebe a aj v starostiach v prípade náhradných dielov ale snažím sa udržovať mojho Classica v čo najpôvodnejšom stave a nerobiť na ňom žiadne úpravy ktoré by nemohli byť odstránené prostým odmontovaním - stále totiž dúfam že, raz keď budem velký (už teraz mám skoro 2metre

) tak sa snáď dočká úplnej renovácie, takže žiadne preváranie ani nič podobné nechcem - to si odomňa nezaslúži

(v inom prípade už bych tam mal dávno nacpaný ZF-4+LT230 s 3,9tkou

-tým si chcem šplhnúť hlavne u tých z vás ktorý uznávajú Classic ako taký a zvlásť 2-door

)
Tak za všetky rady, tipy, prípadne ponuky budem vďačný

A hlavne mi držte palce lebo mám tušenie, že som si zase raz vybral cestu hlavou proti múru