Moderátor: Miky_CZ
A já myslel, že cenu takhle ztrácejí jen autaMilan píše:Byl jsem v Emirátech na závodě sokolů na 400m s letmým startem. Vítěz se prodával za 250 000,-. Orli kdysi tu cenu měli, ale je to pár let zpátky. Hrozně to letí
A nejen veškolceTim píše:Myslím, žes´mu to rozhodně dovolit mělVíš, jak by na něj ve školce letěly holky?
Taky mám v Orlickejch kamaráda myslivce, ale nikdy jsem tam u něj nebyl...Mysliveček píše:Každý rok o jelení říji jezdím na "poslechy" nejvíce do Orlických hor. Mám tam kamoše. To je zážitek.
Ale takový množství zvěře to jsem ještě neviděl... Jen v ohradě v Nových hradech
No ty Krušný hory jsou se zvěří v háji... Jezdil jsem na naháňku na Kraslicko a tam jsem neviděl ani vránuBigBang píše:já můžu vidět vysokou „každej den“ u nás v obořejasně, já vim, že to neplatí
k nám se stahuje/stahovala jen když byla hodně ostrá zima, ale teď už nicm moc, protože na horách jsou, no jak bych to řekl, „hladovci“, takže teď už ani na horách nic moc neni
Středem naší honitby vede tzv. Mariánskolázeňský zlom, to jest hranice rozdělující pohoří Český les a pohoří Slavkovský les, takže honitbu máme v obou pohoříchJohny R píše:Kuci krása! Je to tady samý fotolovec! Time ty jseš asi odněkud od Šumavy když stopuješ Rysa
!