Vyměnit olejové čerpadlo i rozvody? Díky za rady
Moderátor: Miky_CZ

Na rozvody máš ještě 50tkm čas. Čerpadlo bych ale vyměnil. Pro jistotu.....ať mášLafi píše:Zdravím, můžete mi prosím poradit co mám dělat. Disco 3, rv. 07, najeto 100 000 km.

Já bych udělal ty přední rozvody při výměně čerpadla, práce je stejná a rozvody stojí málo. Zadní (čerpadlo) bych zatím nedělal.cyril píše:Na rozvody máš ještě 50tkm čas. Čerpadlo bych ale vyměnil. Pro jistotu.....ať mášLafi píše:Zdravím, můžete mi prosím poradit co mám dělat. Disco 3, rv. 07, najeto 100 000 km.
Přesně tak bych postupoval i já. Navíc když zadní praskne nic nepoškodí, jenom přestane jet motor, protože čerpadlo přestane dávat tlak pro vstřiky.eliott píše: Já bych udělal ty přední rozvody při výměně čerpadla, práce je stejná a rozvody stojí málo. Zadní (čerpadlo) bych zatím nedělal.
Protože je to motor na dámské přirození, není divu, když je PSAHubert píše:Přesně tak bych postupoval i já. Navíc když zadní praskne nic nepoškodí, jenom přestane jet motor, protože čerpadlo přestane dávat tlak pro vstřiky.eliott píše: Já bych udělal ty přední rozvody při výměně čerpadla, práce je stejná a rozvody stojí málo. Zadní (čerpadlo) bych zatím nedělal.
Otázka, ale stále zní stejně proč se protočí lágry a klika se láme stále ve stejném místě?
 Diť je to jen auto...lidi mají kolikrát větší problémy než je nějaký,k životu nepodstatný motor
  Diť je to jen auto...lidi mají kolikrát větší problémy než je nějaký,k životu nepodstatný motor  
co třeba prodat ,rád koupímLafi píše:Zdravím, můžete mi prosím poradit co mám dělat. Disco 3, rv. 07, najeto 100 000 km.

Ale az to prijde, tak ses tam za 120 tis. minimalne. Radeji vymen to cerpadlo a mas castecny klid. Když ty motory vyrobil dement, tak proste je lepsi udelat opravu za 5 tis. a bude relativni klid.petr štrof píše:podle mě to nemúže být taková tragédie, kolik tady jezdí D3 ?
možná cca 200ks a průser je na 3-5 asi?
sám mám 2006 únor , určitě mě to nenechává chladým ale zas nebudu nic řešit dopředu .
Až to příde tak to příde.
teď řešíte volejové čerpadlo , na 200tis se budou řešit vstřiky díky super CZ naftě,
prostě furt něco.
řešení je jedno auto mít 3roky a pryč s ním jak to dělaj němci najeto něco kolem 100 a češi ať si vyžerou problémy
bohužel nepatřím do této kategorie , ,tak počítám s nějakou investicí zatím najeto 158tis km
nová auta co vydrží 500-700 tisíc jsou dnes bohužel utopie
toť vše petr
To je houby adventure ... správný adrenalin je ten,že vyjedeš a nevíš jestli se vrátíšStavros píše: je lepsi udelat opravu za 5 tis. a bude relativni klid

A dostáváme se k rčení: ''Tam Fordem, zpátky vlakem''RudaK píše:To je houby adventure ... správný adrenalin je ten,že vyjedeš a nevíš jestli se vrátíšStavros píše: je lepsi udelat opravu za 5 tis. a bude relativni klid
 . Na ložiskách motoru jsou značky FORD, takže rukopis tvůrců je jasný.
 . Na ložiskách motoru jsou značky FORD, takže rukopis tvůrců je jasný. nebo to prodám ....
  nebo to prodám ....  ( hlavně že mě kámoš říká : Oval dobrý,ale ta barva
  ( hlavně že mě kámoš říká : Oval dobrý,ale ta barva   ) Má Forda a nechce šlyšet,ze ten motor je jejich výtvor
   ) Má Forda a nechce šlyšet,ze ten motor je jejich výtvor   teda že v tom má Ford prsty taky !
 teda že v tom má Ford prsty taky !
Měním jednou ročně - proběh max 12 000 kmgluteus píše: Dále všichni víme, že životnost náplně oleje je 12 měsíců.

To vím naprosto presně - kdejaký sajrajt ....gluteus píše: víme co a kde tankujeme?
 ( největší byl v Maroku,kdy z výfuku padaly saze a bíle to kouřilo  - souputníci to viděli
  ( největší byl v Maroku,kdy z výfuku padaly saze a bíle to kouřilo  - souputníci to viděli   )
  ) a kilometrovým proběhem - mám zatím najeto 120 000 km poctivých
  a kilometrovým proběhem - mám zatím najeto 120 000 km poctivých  
Můžu se zeptat kolik máš tu super spotřebuRudaK píše:Měním jednou ročně - proběh max 12 000 kmgluteus píše: Dále všichni víme, že životnost náplně oleje je 12 měsíců.
To vím naprosto presně - kdejaký sajrajt ....gluteus píše: víme co a kde tankujeme?( největší byl v Maroku,kdy z výfuku padaly saze a bíle to kouřilo - souputníci to viděli
)
Tak podtrženo a sečteno : Jsem na motor hróózně mírumilovný a proto mě to oplácí super spotřebou .....a kilometrovým proběhem - mám zatím najeto 120 000 km poctivých