TDV6 Turbo

Moderátor: stan

Zpráva
Autor
zdenále
auto: v plánu DISCO 3

Re: TDV6 Turbo

#21 Příspěvek od zdenále » 18 bře 2013 16:22

Pro Hokulia. Tomu, že se někdo mohl ozvat dříve samozřejmě rozumím. Jen bych, asi naivně, čekal že napíšeš třeba ..... Zdenále neblbni turbo je tam jen jedno, takže nemáš co splést. To moje je fakt dobré, ale už mám zájemce. Seš 2, 3, 4 v pořadí... Do sekce pro "holkaře" si ten den večer psal, takže by si to asi taky ještě zvládl. Tečka.
Děkuji všem za konkrétní rady (MadTom, Frana, Hokulia). Ale vzhledem k tomu, že neumim zatím sundat ani ten plastovej dekl z motoru
(mám strach abych něco neulomil), pomohlo by mi, kdyby byl někdo ochoten pomoci mi s identifikací závady, případně opravou. Samozřejmě to nechci zadarmo. Jo jsem ze Svitav a nějakých 80-100km dojedu. Zatím se mi nechce do LR servisu neb nemám moc velkou důvěru. Když jsem potřeboval vyměnit kompresor podvozku, tak se rozcházeli (práce + materiál) o 15 000,-Kč.... To se mi nezdá zrovna málo. Tak ještě jednou všem dík.. :hi
Pro Karla Slámu. Věřím, že to co popisuješ se stává a považuji to za krajně neseriozní, psáno slušně.... Mě se někdo takový ozvat podruhé, tak ho pošlu :moon. Ale to je slabá útěcha, vím.

hokulia
auto: RR S'charged, 2x110

#22 Příspěvek od hokulia » 18 bře 2013 16:39

Zdenále fakt neblbni. Ze by tam mely byt dve turba jsem si nemyslel, ale ze tam je s urcitosti jen jedno jsem nevedel. Ja tomu vubec nerozumim. Turbo jsem si koupil v Anglii na show s tim, ze by se mi mozna mohlo v budoucnu hodit. Jestli bylo perfektne funkcni s jistotou nevim, ale soucasne jsem nemel duvod si myslet, ze neni. D3 jsem pak prodal a ted mi tady lezelo...Fakt to byla shoda okolnosti.... tak se nezlob, :hand nekdy to zapijem.
Všechno je jinak.

zdenále
auto: v plánu DISCO 3

#23 Příspěvek od zdenále » 18 bře 2013 16:59

Pro Hokulia :hand

MadTom
tel.: 608 600 360
auto: D2, Def 130

#24 Příspěvek od MadTom » 18 bře 2013 17:29

Pokud nechceš do LR servisu, ani se ti nedivím, tak v Brně p. Hodboď, ale telefon na mě nechtěj. Slyšel jsem o něm jenom dobré informace.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo

Zamčeno