Moderátor: stan
...gumky mam objednane. Dnes dosli podlozecky pod kolieska, zajtra pride tempomatik a este nejake prkotinky.matooo píše:Dzono si to auto konecne nechaj a neznizuj to stale to nakoniec vezme nejaky blbec co si to ani nezasluzi takeho krasavcaa ja ti spat predam tie MTcka co som si od teba kupil
![]()
Janči, a mena???DZONO píše:...gumky mam objednane. Dnes dosli podlozecky pod kolieska, zajtra pride tempomatik a este nejake prkotinky.matooo píše:Dzono si to auto konecne nechaj a neznizuj to stale to nakoniec vezme nejaky blbec co si to ani nezasluzi takeho krasavcaa ja ti spat predam tie MTcka co som si od teba kupil
![]()
Nech maju chlapci radost![]()
2000
Upřímnou soustrast...luque píše:Ale jaký si ty chápavý chlapechrabe píše:To čo je preč??? To modré čo sa o to opieraš??.
v akom rozmere kupuješ pneu? stále váham ale láka ma to do 245/75R16. poprípade ak môžeš prihoď cenu tých GY. vďakaDZONO píše:Aktual foto, pribudli podložky pod kolesa a zopár km.
A tieto pneu by mali byť na ceste, vraj.
Na menu sa vykašli Tonko, pozri ani za dvojku to nikto nechce
...ja som za užovky, ale tieto som 235/85 nenašiel. Tak som objednal v prvom sklade 265/75. Po pár dňoch mail s predlžením dodacej lehoty, v druhom sklade to isté (objednané a z týždňa bolo 5). Cena cc 150€ s DPH. Ešte špekulujem nad týmto v rozmere 255/85 R16 v cene cca 190€ s DPH. Napchať tam hroty a mohli by fungovať aj v zime. Mal som v tomto rozmere BFG KM2 a fungovali pekne. Uvidíme, ale chcem niečo turistické.Laci L&K píše:v akom rozmere kupuješ pneu? stále váham ale láka ma to do 245/75R16. poprípade ak môžeš prihoď cenu tých GY. vďakaDZONO píše:Aktual foto, pribudli podložky pod kolesa a zopár km.
A tieto pneu by mali byť na ceste, vraj.
Na menu sa vykašli Tonko, pozri ani za dvojku to nikto nechce