zmazať prosím, ďakujem
Moderátor: stan
Re: D2
...gumky mam objednane. Dnes dosli podlozecky pod kolieska, zajtra pride tempomatik a este nejake prkotinky.matooo píše:Dzono si to auto konecne nechaj a neznizuj to stale to nakoniec vezme nejaky blbec co si to ani nezasluzi takeho krasavcaa ja ti spat predam tie MTcka co som si od teba kupil
![]()
Nech maju chlapci radost
2000
Janči, a mena???DZONO píše:...gumky mam objednane. Dnes dosli podlozecky pod kolieska, zajtra pride tempomatik a este nejake prkotinky.matooo píše:Dzono si to auto konecne nechaj a neznizuj to stale to nakoniec vezme nejaky blbec co si to ani nezasluzi takeho krasavcaa ja ti spat predam tie MTcka co som si od teba kupil
![]()
Nech maju chlapci radost![]()
2000
Aktual foto, pribudli podložky pod kolesa a zopár km.
A tieto pneu by mali byť na ceste, vraj.
Na menu sa vykašli Tonko, pozri ani za dvojku to nikto nechce
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Upřímnou soustrast...luque píše:Ale jaký si ty chápavý chlapechrabe píše:To čo je preč??? To modré čo sa o to opieraš??.
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- Laci DII
- tel.: 0903155696
- auto: DII TD5 02
v akom rozmere kupuješ pneu? stále váham ale láka ma to do 245/75R16. poprípade ak môžeš prihoď cenu tých GY. vďakaDZONO píše:Aktual foto, pribudli podložky pod kolesa a zopár km.
D2 Td5
...ja som za užovky, ale tieto som 235/85 nenašiel. Tak som objednal v prvom sklade 265/75. Po pár dňoch mail s predlžením dodacej lehoty, v druhom sklade to isté (objednané a z týždňa bolo 5). Cena cc 150€ s DPH. Ešte špekulujem nad týmto v rozmere 255/85 R16 v cene cca 190€ s DPH. Napchať tam hroty a mohli by fungovať aj v zime. Mal som v tomto rozmere BFG KM2 a fungovali pekne. Uvidíme, ale chcem niečo turistické.Laci L&K píše:v akom rozmere kupuješ pneu? stále váham ale láka ma to do 245/75R16. poprípade ak môžeš prihoď cenu tých GY. vďakaDZONO píše:Aktual foto, pribudli podložky pod kolesa a zopár km.
- Přílohy
-
- cooper.jpg (7.13 KiB) Zobrazeno 6926 x
tu maju 4ks 235/85, cena dobra a vzor na turistiku myslim ze fajn
http://www.pneu-peterka.cz/cooper-disco ... q/produkt/
http://www.pneu-peterka.cz/cooper-disco ... q/produkt/
Co máš prosím za lift (pera, pružiny), že ti ty 255/85-16 ani při křížení nikde nechytají? Jak to s nima jede?
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz