Disco mi zachránilo život

Všeobecné rady a informace

Moderátor: Acon

Zpráva
Autor
DanielDesign

#1 Příspěvek od DanielDesign » 16 úno 2008 10:04

Ak by to tam bolo len tak, môže Admin tento príspevok kľudne zmazať. Ale ak je to pravda rád by som vedel ako že mu to Disco zachránilo život. :wink:

Jarys

#2 Příspěvek od Jarys » 16 úno 2008 11:36

No pokud je to reakce na můj příspěvek tak jednoduše. Jel jsem po dálnici 150km/h a trošku zaspinkal. A v té rychlosti dálnici opustil a zhruba čtyřikrát se obrátil přes střechu. Vylezl jsem se zlomenou klíční kostí, otřesem mozku a pohnutou páteří. Ale za týden už mě pouštěli z nemocnice. Tak myslím, že na trhu není mnoho vozů, ve kterých by se mi zadařil podobný kousek s tak malými následky. 8) Později přidám obrázky.... PS: je to starý příspěvek, tak u něj při přesunu fóra zmizeli fotky

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od MOPADŽI » 16 úno 2008 11:50

Vím že to tu bylo. Hlavně že jsi reddy 8) Až budeš moci, tak to sem zas dej :shock:
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

DanielDesign

#4 Příspěvek od DanielDesign » 16 úno 2008 11:54

Jarys píše:No pokud je to reakce na můj příspěvek tak jednoduše. Jel jsem po dálnici 150km/h a trošku zaspinkal. A v té rychlosti dálnici opustil a zhruba čtyřikrát se obrátil přes střechu. Vylezl jsem se zlomenou klíční kostí, otřesem mozku a pohnutou páteří. Ale za týden už mě pouštěli z nemocnice. Tak myslím, že na trhu není mnoho vozů, ve kterých by se mi zadařil podobný kousek s tak malými následky. 8) Později přidám obrázky.... PS: je to starý příspěvek, tak u něj při přesunu fóra zmizeli fotky
Je to krása.
Ale ten hrozný model v obrázku užívateľa, to nie je on, že. :shock:

Jarys

#5 Příspěvek od Jarys » 16 úno 2008 11:58

No, tak to je přesně on... naštěstí už se vozím v dalším kousku a ten už má jen drobné škrábanečky z offroudu... :D
Jinak tu bylo ještě téma Discovery na 10 hodin a to je stejný příběh. Já to auto ráno koupil v Německu a za pár hodin cesty ho takhle zlikvidoval kousek od Berouna. Samozřejmě ještě nepojištěné.

DanielDesign

#6 Příspěvek od DanielDesign » 16 úno 2008 12:05

Jarys píše:No, tak to je přesně on... naštěstí už se vozím v dalším kousku a ten už má jen drobné škrábanečky z offroudu... :D
Jinak tu bylo ještě téma Discovery na 10 hodin a to je stejný příběh. Já to auto ráno koupil v Německu a za pár hodin cesty ho takhle zlikvidoval kousek od Berouna. Samozřejmě ještě nepojištěné.
To za desať hodín, to bolo to na čom si sa prevrátil?
Inak čudujem sa ako si mohol v tak stiesnenom priestore prežiť. :shock: :shock: :shock:

DanielDesign

#7 Příspěvek od DanielDesign » 16 úno 2008 12:06

Ešte by som sa chcel opýtať kde bola tá téma. :wink:

Jarys

#8 Příspěvek od Jarys » 16 úno 2008 12:18

Někde tu to téma bylo. No skutečně jsem auto ráno koupil a po pár hodinách cesty ho totálně zlikvidoval. Mini mikrospánek a týpek přede mnou vyjel z krajnice a já už nestihnul zareagovat. On jel tak čtyřicet a já stopade. Tak jsem jenom zatáhl za volant. Jinak bych ho asi přejel, bylo to nějaké menší auto a ujelo. Sranda byla ještě se zákonem o tom, že se sami zraníte. Rok tahání s právníkem, ale řidičák jsem jim nevydal a teď ten nesmysl zrušili.

DanielDesign

#9 Příspěvek od DanielDesign » 16 úno 2008 21:31

Jarys píše:Někde tu to téma bylo. No skutečně jsem auto ráno koupil a po pár hodinách cesty ho totálně zlikvidoval. Mini mikrospánek a týpek přede mnou vyjel z krajnice a já už nestihnul zareagovat. On jel tak čtyřicet a já stopade. Tak jsem jenom zatáhl za volant. Jinak bych ho asi přejel, bylo to nějaké menší auto a ujelo. Sranda byla ještě se zákonem o tom, že se sami zraníte. Rok tahání s právníkem, ale řidičák jsem jim nevydal a teď ten nesmysl zrušili.
Kde tá téma bola? Ďakujem!

discork
tel.: +421944435540
auto: Discovery 1 3,9 efi
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od discork » 16 úno 2008 21:44

ja som prezil tiez riadnu totalku 8m pad z dialnice,ale na niecom este vacsiom,Volvo FH 12.a bol to tiez extrem,kabina bola zhuzvana na riadne minimum a zachranari hladali mrtvolu.kamion siel komplet do srotu.no a ked mas pri sebe v spravnu chvilu vsetkych anjelov pri nestasti,tak to prezijes s malym zranenim.no ale ta Jarysova discoska,tak to bol riaden extrem.ten mal pri sebe minimalne armadu anjelov straznych :wink: .Jarys dufam ze uz nic podobne nezazijes.
LR discovery D1 V8 3,9 EFI, lift ´5, CB,
+421944435540

DanielDesign

#11 Příspěvek od DanielDesign » 16 úno 2008 22:45

discork píše:ja som prezil tiez riadnu totalku 8m pad z dialnice,ale na niecom este vacsiom,Volvo FH 12.a bol to tiez extrem,kabina bola zhuzvana na riadne minimum a zachranari hladali mrtvolu.kamion siel komplet do srotu.no a ked mas pri sebe v spravnu chvilu vsetkych anjelov pri nestasti,tak to prezijes s malym zranenim.no ale ta Jarysova discoska,tak to bol riaden extrem.ten mal pri sebe minimalne armadu anjelov straznych :wink: .Jarys dufam ze uz nic podobne nezazijes.
Máš aj fotku. Teda sú to havárie.

motohanz
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od motohanz » 17 úno 2008 01:14

kazdej jsme si v tomhle zazili svoje, nekteri z nas se znovu narodili, tak za to dekujme ze si tu muzem uzivat dale a nejsme minimalne na vozejku.... :roll: ja mel zas na masine asi tak v kilu celni naraz s Berlingem a to me to este pak i s motorkou prejelo predni i zadni napravou...
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz

DanielDesign

#13 Příspěvek od DanielDesign » 17 úno 2008 08:59

motohanz píše:kazdej jsme si v tomhle zazili svoje, nekteri z nas se znovu narodili, tak za to dekujme ze si tu muzem uzivat dale a nejsme minimalne na vozejku.... :roll: ja mel zas na masine asi tak v kilu celni naraz s Berlingem a to me to este pak i s motorkou prejelo predni i zadni napravou...
V akej mašine.
No je pravda, že já som toto ešte nemal. Ale môj otec. :) Nejak nedával pozor, a narazil do boku Tatrovky. Ešte, že vodič stihol trochu cúvnuť, lebo inak predok... :lol: :lol: :lol: :lol:
A služobná Felicia? Celý predok ako maglajz. A koleso z neho trčí ako niečo celé. :lol:

karel

#14 Příspěvek od karel » 17 úno 2008 10:24

Nie v mašine, ale na mašine tedy na motorce
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!

motohanz
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od motohanz » 17 úno 2008 12:30

karel píše:Nie v mašine, ale na mašine tedy na motorce
jojo dekuji, nenapsal jsem to uplne mezinarodne... :)
MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz

DanielDesign

#16 Příspěvek od DanielDesign » 17 úno 2008 12:37

motohanz píše:
karel píše:Nie v mašine, ale na mašine tedy na motorce
jojo dekuji, nenapsal jsem to uplne mezinarodne... :)
Berlingo ťa prešlo aj s motorkou? :shock:
Inak čo to malo byť: v kilu. :lol:

karel

#17 Příspěvek od karel » 17 úno 2008 13:17

Opět přetlumočím v kilu = ve 100 km/h
pak ještě bývá v litru = v 1000 km/h, pokud se budeme bavit o letadlech :lol:
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!

DanielDesign

#18 Příspěvek od DanielDesign » 17 úno 2008 14:28

karel píše:Opět přetlumočím v kilu = ve 100 km/h
pak ještě bývá v litru = v 1000 km/h, pokud se budeme bavit o letadlech :lol:
Myslel som si. :lol:

discork
tel.: +421944435540
auto: Discovery 1 3,9 efi
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od discork » 17 úno 2008 21:56

DanielDesign píše:
discork píše:ja som prezil tiez riadnu totalku 8m pad z dialnice,ale na niecom este vacsiom,Volvo FH 12.a bol to tiez extrem,kabina bola zhuzvana na riadne minimum a zachranari hladali mrtvolu.kamion siel komplet do srotu.no a ked mas pri sebe v spravnu chvilu vsetkych anjelov pri nestasti,tak to prezijes s malym zranenim.no ale ta Jarysova discoska,tak to bol riaden extrem.ten mal pri sebe minimalne armadu anjelov straznych :wink: .Jarys dufam ze uz nic podobne nezazijes.
Máš aj fotku. Teda sú to havárie.
jasne ze mam,ale odfotenu na klasickej zrkadlovke(fotak),na digi(tiez fotak) to nemam :cry: :cry: .
LR discovery D1 V8 3,9 EFI, lift ´5, CB,
+421944435540

DanielDesign

#20 Příspěvek od DanielDesign » 17 úno 2008 22:01

discork píše:
DanielDesign píše: Máš aj fotku. Teda sú to havárie.
jasne ze mam,ale odfotenu na klasickej zrkadlovke(fotak),na digi(tiez fotak) to nemam :cry: :cry: .
Nevadí! :wink: Stačí si zobrať fotku, dať do foťáku režim makro(to je na Olympuse), proste na detaily miniaturné a odfotiť. :wink:

Odpovědět