Disco mi zachránilo život
Moderátor: Acon
Ak by to tam bolo len tak, môže Admin tento príspevok kľudne zmazať. Ale ak je to pravda rád by som vedel ako že mu to Disco zachránilo život. 

No pokud je to reakce na můj příspěvek tak jednoduše. Jel jsem po dálnici 150km/h a trošku zaspinkal. A v té rychlosti dálnici opustil a zhruba čtyřikrát se obrátil přes střechu. Vylezl jsem se zlomenou klíční kostí, otřesem mozku a pohnutou páteří. Ale za týden už mě pouštěli z nemocnice. Tak myslím, že na trhu není mnoho vozů, ve kterých by se mi zadařil podobný kousek s tak malými následky.
Později přidám obrázky.... PS: je to starý příspěvek, tak u něj při přesunu fóra zmizeli fotky

- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Vím že to tu bylo. Hlavně že jsi reddy
Až budeš moci, tak to sem zas dej 

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
Je to krása.Jarys píše:No pokud je to reakce na můj příspěvek tak jednoduše. Jel jsem po dálnici 150km/h a trošku zaspinkal. A v té rychlosti dálnici opustil a zhruba čtyřikrát se obrátil přes střechu. Vylezl jsem se zlomenou klíční kostí, otřesem mozku a pohnutou páteří. Ale za týden už mě pouštěli z nemocnice. Tak myslím, že na trhu není mnoho vozů, ve kterých by se mi zadařil podobný kousek s tak malými následky.Později přidám obrázky.... PS: je to starý příspěvek, tak u něj při přesunu fóra zmizeli fotky
Ale ten hrozný model v obrázku užívateľa, to nie je on, že.

No, tak to je přesně on... naštěstí už se vozím v dalším kousku a ten už má jen drobné škrábanečky z offroudu...
Jinak tu bylo ještě téma Discovery na 10 hodin a to je stejný příběh. Já to auto ráno koupil v Německu a za pár hodin cesty ho takhle zlikvidoval kousek od Berouna. Samozřejmě ještě nepojištěné.

Jinak tu bylo ještě téma Discovery na 10 hodin a to je stejný příběh. Já to auto ráno koupil v Německu a za pár hodin cesty ho takhle zlikvidoval kousek od Berouna. Samozřejmě ještě nepojištěné.
To za desať hodín, to bolo to na čom si sa prevrátil?Jarys píše:No, tak to je přesně on... naštěstí už se vozím v dalším kousku a ten už má jen drobné škrábanečky z offroudu...![]()
Inak čudujem sa ako si mohol v tak stiesnenom priestore prežiť.

Někde tu to téma bylo. No skutečně jsem auto ráno koupil a po pár hodinách cesty ho totálně zlikvidoval. Mini mikrospánek a týpek přede mnou vyjel z krajnice a já už nestihnul zareagovat. On jel tak čtyřicet a já stopade. Tak jsem jenom zatáhl za volant. Jinak bych ho asi přejel, bylo to nějaké menší auto a ujelo. Sranda byla ještě se zákonem o tom, že se sami zraníte. Rok tahání s právníkem, ale řidičák jsem jim nevydal a teď ten nesmysl zrušili.
Kde tá téma bola? Ďakujem!Jarys píše:Někde tu to téma bylo. No skutečně jsem auto ráno koupil a po pár hodinách cesty ho totálně zlikvidoval. Mini mikrospánek a týpek přede mnou vyjel z krajnice a já už nestihnul zareagovat. On jel tak čtyřicet a já stopade. Tak jsem jenom zatáhl za volant. Jinak bych ho asi přejel, bylo to nějaké menší auto a ujelo. Sranda byla ještě se zákonem o tom, že se sami zraníte. Rok tahání s právníkem, ale řidičák jsem jim nevydal a teď ten nesmysl zrušili.
- discork
- tel.: +421944435540
- auto: Discovery 1 3,9 efi
- Kontaktovat uživatele:
ja som prezil tiez riadnu totalku 8m pad z dialnice,ale na niecom este vacsiom,Volvo FH 12.a bol to tiez extrem,kabina bola zhuzvana na riadne minimum a zachranari hladali mrtvolu.kamion siel komplet do srotu.no a ked mas pri sebe v spravnu chvilu vsetkych anjelov pri nestasti,tak to prezijes s malym zranenim.no ale ta Jarysova discoska,tak to bol riaden extrem.ten mal pri sebe minimalne armadu anjelov straznych
.Jarys dufam ze uz nic podobne nezazijes.

LR discovery D1 V8 3,9 EFI, lift ´5, CB,
+421944435540
+421944435540
Máš aj fotku. Teda sú to havárie.discork píše:ja som prezil tiez riadnu totalku 8m pad z dialnice,ale na niecom este vacsiom,Volvo FH 12.a bol to tiez extrem,kabina bola zhuzvana na riadne minimum a zachranari hladali mrtvolu.kamion siel komplet do srotu.no a ked mas pri sebe v spravnu chvilu vsetkych anjelov pri nestasti,tak to prezijes s malym zranenim.no ale ta Jarysova discoska,tak to bol riaden extrem.ten mal pri sebe minimalne armadu anjelov straznych.Jarys dufam ze uz nic podobne nezazijes.
kazdej jsme si v tomhle zazili svoje, nekteri z nas se znovu narodili, tak za to dekujme ze si tu muzem uzivat dale a nejsme minimalne na vozejku....
ja mel zas na masine asi tak v kilu celni naraz s Berlingem a to me to este pak i s motorkou prejelo predni i zadni napravou...

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
V akej mašine.motohanz píše:kazdej jsme si v tomhle zazili svoje, nekteri z nas se znovu narodili, tak za to dekujme ze si tu muzem uzivat dale a nejsme minimalne na vozejku....ja mel zas na masine asi tak v kilu celni naraz s Berlingem a to me to este pak i s motorkou prejelo predni i zadni napravou...
No je pravda, že já som toto ešte nemal. Ale môj otec.

A služobná Felicia? Celý predok ako maglajz. A koleso z neho trčí ako niečo celé.

jojo dekuji, nenapsal jsem to uplne mezinarodne...karel píše:Nie v mašine, ale na mašine tedy na motorce

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- discork
- tel.: +421944435540
- auto: Discovery 1 3,9 efi
- Kontaktovat uživatele:
jasne ze mam,ale odfotenu na klasickej zrkadlovke(fotak),na digi(tiez fotak) to nemamDanielDesign píše:Máš aj fotku. Teda sú to havárie.discork píše:ja som prezil tiez riadnu totalku 8m pad z dialnice,ale na niecom este vacsiom,Volvo FH 12.a bol to tiez extrem,kabina bola zhuzvana na riadne minimum a zachranari hladali mrtvolu.kamion siel komplet do srotu.no a ked mas pri sebe v spravnu chvilu vsetkych anjelov pri nestasti,tak to prezijes s malym zranenim.no ale ta Jarysova discoska,tak to bol riaden extrem.ten mal pri sebe minimalne armadu anjelov straznych.Jarys dufam ze uz nic podobne nezazijes.

LR discovery D1 V8 3,9 EFI, lift ´5, CB,
+421944435540
+421944435540