low píše:na vlka je dnes idelani pytiol. tak nevim, jestli mne nešco neuniklo, ale ja na zadnou expedici nejedu!!!!!! vy jo?????
BTW standardni lekarnicka co vozim na vylety mne stala neco kolem 12tistakze taky zadna lace

Moderátor: Miky_CZ
low píše:na vlka je dnes idelani pytiol. tak nevim, jestli mne nešco neuniklo, ale ja na zadnou expedici nejedu!!!!!! vy jo?????
BTW standardni lekarnicka co vozim na vylety mne stala neco kolem 12tistakze taky zadna lace
Prozraď nějaké info. Kdy se jede, a kdy návrat? Je místo i pro spolujezdce, nebo pouze vlastním vozem? Mám toho letos hodně, ale závist je silná, čím víc o tom tady čtu, tím víc o tom přemýšlím. Dyk to znáš...RudaK píše:Jarys píše:
Tož pojeď taky.Místa je tam dost pro všechny.A když nás bude víc nebudem se bát vlka nic. ( vemu si spoďáry a je po vlkovi)
to Jaris : Každý se svým vozem. Žádná Expeditions.Jinak co vím tak jsou auta obsazený. ( 1 auto = 2 osoby) Celkem 4 ks aut a v Africe se potkáme s LOW ( pokud to klapne). Ale to neznamená že se nemůžeš přidat.Jarys píše:RudaK píše: Prozraď nějaké info. Kdy se jede, a kdy návrat? Je místo i pro spolujezdce, nebo pouze vlastním vozem? Mám toho letos hodně, ale závist je silná, čím víc o tom tady čtu, tím víc o tom přemýšlím. Dyk to znáš...
low píše:jenom pro jaryse, kdykoliv se muzes cuknout a jet domu)) a kluci maji naplanovano slezt nejvyssi horu maroka, ktera je celorocne pod snehem, tedy berou spagaty a macky :_)