Dodatečná montáž předního vyhřívaného okna
Dodatečná montáž předního vyhřívaného okna
Jak to zapojit? Stačí k tomu jenom přes vypínač, relátko a pojistku zapojit napájení, nebo tam musí bejt i nějaká elektronika?
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Dodatečná montáž předního vyhřívaného okna
Normálně se tomu dává časový spínač, aby ti to okno nehřálo furt. Ono to docela dost žere. Jinak je to o obsluze, aby to zapnula a hlavně vypnula. A druhá věc je, jak zařídit, aby se to zapnulo pouze s běžícím motorem - originál to řeší připojením na signál od kontrolky mazání, což je docela vtipné řešení.
V RAVE je to popsané, taky se na to chystám v rámci plánované výměny čelního skla.
V RAVE je to popsané, taky se na to chystám v rámci plánované výměny čelního skla.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Napadá mě připojit to na ohřev zadního okna, kterej tam už byl, ale je to normální on/off vypínač, takže tam žádnej časovač asi nebude.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
A to jako místo zadního okna nebo společně? Oboje bych si rozmyslel. Nevím jestli jsi to v nějaké autě měl, já Ve Focusu, Modeu a Disco2 a můžu říct, že výhřev čelního skla funguje jedna rychlej než zadního, a používám ho podstatně častěji. Asi proto, že dozadu moc nekoukám. 

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Ano, myslel jsem současně. Nechce se mi tam cpát zbytečnou elektroniku, takže vypínač musí stačit.
Už to že chci dát vyhřívané sklo je jak by řekli amišové "marnivost".
Už to že chci dát vyhřívané sklo je jak by řekli amišové "marnivost".

... na jednej Td5ke som to robil presne podla RAVE a funguje to. Dokupil sa original vypinac original "relatko" a zapojil som to.MadTom píše:V RAVE je to popsané, taky se na to chystám v rámci plánované výměny čelního skla.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".