tak to opravdu nechápu, sklo, etikety a víčko stojí minimálně 2,- CZK + doprava atd.... ?
Cheers !

Moderátor: Miky_CZ
kovář píše:Já chápu nadšení pro něco novýho a hlavně obdiv k té velikosti výběru u anglických piv, ale zdá se mi, že se to tu krapátko přehání.
Neumím posoudit, jak je to v království dnes, protože z krátkých návštěv nelze usuzovat, ale já jsem tam strávil roky 90, 91 pracovně a do těch hospod dost často, skoro denně, s těmi lidmi chodil. Moje poznatky byly následující. Většina lidí vypila tak maximálně dvě piva, ale k tomu čtyři kořalky. Ve velké většině si nechávali pivo dolejvat nějakou limonádou, či různými ovocnými sirupy. Kdo pil pivo čistý, byl většinou takovej ten místní alkoholik. Kdekoli jsem šel normálně na pivo, jako doma, tak po sedmém pivu už jsem byl vždy středem pozornosti a když jsme se s klukama zasekli do policejní hodiny, odcházel jsem někdy i s potleskem za výkon, který je u nás naprosto běžný. K tomu všemu ještě minimálně polovina místních chlastala Haineken, kterej byl o čtyřiceťák dražší. Hospody všeobecně pomalu prázdný a v nich stejný lidi, jako tady. Dobrý, blbečci i somrující votrapové.
Dnes je velkou módou, že architekti propagují baráky, které se nikomu nelíbí, kuchaři cpou lidem v televizi žrádlo, který se nedá žrát a pivo hodnotí lidi, který vypijou čtyři jednou za tejden a ještě se u toho dokážou vyválet pod stolem.
Všechny je ale spojuje jedna věc. To co nám nabízí je pětkrát dražší, než to, na co jsme zvyklí a co jsme do teď měli rádi a byli na to hrdí.
Vím, že kšeft je kšeft, ale všeho je příliš.
visby píše:ale stale je teply gambac lepsi ako nic;-)Luboš M. píše:Nebudu se rozepisovat, piju všechno a rád, nicméně největší BLITKY jsou 10 Gambáč a 10 Kozel, za tím si stojím a nic horšího snad už není. Vodová chuť a pěna jak od jaru
je to fakt lepsie ako tepla cola alebo tepla voda;-) na druhu stranu, prave pivo bolo najsilnejsi dovod na kupu kompresorky;-)Luboš M. píše:HROZNÝ KECI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....a nemáš vůbec pravdu