K tomu imbusáku se dá u kufru někudy bez demontáže zámku jako u zadních, nebo ten krám musím vyndat??boberko píše:default píše: No... Mne v zámku cvaká, ale neodomkne.
Skúšal som aj povoliť ten imbusák čo som dával odkaz a nepomohlo.
Skúšal som to celé vystriekať WDčkom a nepomohlo![]()
A začali patálie aj so zámkom zadným na strane spolujazdca. Asi ma jeb...
Presne to isté čo na kufre.
zámek zadných dverí discovery 2
Moderátor: stan
Re: zámek zadných dverí discovery 2
No road? No problem...
LR užívej s klidem a rozvahou Angličana, jinak tě dostane do blázince
Ja som sa tam dostal bez demontáže. Len zámok - západka zámku musí byť v polohe ako keby boli zatvorené dvere. Neviem či to takto pochopíš. Na otvorených dverách treba západku zámku preklopiť a za tám uvidíš imbus.
...tak jsem se k tomu konečně dostal...vyndal, vyčistil, rozhýbal, pružinku natáh, zkoušel laborovat skoro dvě hodiny a prd velebnosti
...zámek ukázkově zamyká, na první odemknutí funguje, na druhé odemknutí, by měl odemknout, podle vnitřní kliky vycvaknout pojistku či jak se tomu nadává, která umožní otevřít venkovní klikou a na to už sere, pouze se snaží, ale ničím nepohne...asi je to rozbitý 
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
boberko píše:Ja som sa tam dostal bez demontáže. Len zámok - západka zámku musí byť v polohe ako keby boli zatvorené dvere. Neviem či to takto pochopíš. Na otvorených dverách treba západku zámku preklopiť a za tám uvidíš imbus.
Na zadních jo, to jsem udělal a dobrý, ale na kufru mám dojem že imbus nevidím...
No road? No problem...