1) klepanie od prednej napravy pri prejazde drobnymi nerovnostami - skor ked auto "nadskoci" alebo sa trasie (tycky stabilizatora som dal vymenit a nepomohlo). Co by to mohlo byt? Gulove capy? Stabilizazor? Najazdene 126tis.
2) cvakanie/vrzganie soferovej sedacky - ked sa opriem, alebo staci ze jemne prenesiem vahu - vydava to cvakavy zvuk - na polohe sedaka a operadla nezalezi (sedacky su elektricke)
3) pri prejazde hrbolmi, ked sa auto trasie, vychadza spod strednej sedacky (druhy rad;)) zvuk ako keby sa tam nieco triaslo a buchalo o seba (kov-kov, resp plech-plech) - lezal som pri tom ale nic som nenasiel - pristup tam je mizerny:(
4) na Discu mi chybaju staticke svetla do zakruty - xenony (cele svetla) podla stitku asi nie su adaptivne
 Toto ide spravit len vymenou celeho svetla?
 Toto ide spravit len vymenou celeho svetla?5) neviete ako zjemnit alebo vypnut led podsvietenie dveri (hlavne madlo) - to svetlo je moc ostre, je to "hola" ledka bez rozptylky, a rad by som to zjemnil - alebo nejaky trik - nalepit tam nejaky maly kruzok "matneho plexiskla?" - resp neda sa to aktivovat cez pocitac? Manual pise, ze sa to da nastavovat, ale v menu to nie je - neexistuje v BA a okoli nejaky profik na softove upravy cez diagnosticky pc?
A este drobnosti:
- do kabiny ste menili osvetlenie? Ledky a studena alebo neutralna biela su ok? Nie je s tym problem?
- stitok na nadrzi, ktory ma upozornuje, ze kazdych 1000km mam nieco robit s olejom/aditivom znamena co? V navode som sa nic nedocital (alebo som zle cital).
Verim, ze ma "neohejtujete" za taku sadu otazok. Som novy majitel a vela veci mi je nejasnych alebo mi chyba. Za akukolvek pomoc vopred dik.
M

)) Olej nekontrolujem v nadrzi:) a kilometre mi tiez naukazuje nadrz:) Beznu prevadzku a kontroly vacsina ludi zvlada a upozornuje na ne manual (na tento zlty stitok nenajde clovek odvolavku v original EN manuale a ani v SK manuale;).
)) Olej nekontrolujem v nadrzi:) a kilometre mi tiez naukazuje nadrz:) Beznu prevadzku a kontroly vacsina ludi zvlada a upozornuje na ne manual (na tento zlty stitok nenajde clovek odvolavku v original EN manuale a ani v SK manuale;).

,tak aby jsi nezapoměl  zmáčknout čudlík.
 ,tak aby jsi nezapoměl  zmáčknout čudlík.