Za rady díky !
  Za rady díky !  
Moderátor: Miky_CZ
 Za rady díky !
  Za rady díky !  

Dobroš, vyzkoušímegibson píše:tak sa to nejako chovalo mne ked som mal prave uvolnenu srubu na panharde takze chod po vsetkych a dotahuj - panhard, ramena predne a zadne

Romania trip?gibson píše:tak sa to nejako chovalo mne ked som mal prave uvolnenu srubu na panharde takze chod po vsetkych a dotahuj - panhard, ramena predne a zadne

jo bracho!kubas píše:Romania trip?gibson píše:tak sa to nejako chovalo mne ked som mal prave uvolnenu srubu na panharde takze chod po vsetkych a dotahuj - panhard, ramena predne a zadne

sorry za ot
 sorry za otJj, mě stačilo vyměnit křížky. Mimochodem, čím ideálně mazat ty křížky aby déle vydržely?Land Jirka píše:popisované vibrace, když je auto pod plynem, většinou dělá kardan
zkontroloval bych ho i když je po repasi
 no podstatný je to pravidelně mazat
  no podstatný je to pravidelně mazat  , a pak je úplně jedno jestli je to vazelína  Mogul nebo Aral nebo co jinýho ,
  , a pak je úplně jedno jestli je to vazelína  Mogul nebo Aral nebo co jinýho , ,prostě do vazelíny A00  nasypu grafit a promýchám ,/ale dá se použít jakákoliv ložisková vazelína- nic tím nepokazíš/ a mazacím lisem to tam pravidelně tak  po cca 1/2 roce napresuju a taky do kulových čepu řízení  a je to OK . nikdy nebyl duvod měnit kříže nebo čepy
 ,prostě do vazelíny A00  nasypu grafit a promýchám ,/ale dá se použít jakákoliv ložisková vazelína- nic tím nepokazíš/ a mazacím lisem to tam pravidelně tak  po cca 1/2 roce napresuju a taky do kulových čepu řízení  a je to OK . nikdy nebyl duvod měnit kříže nebo čepy . Je daleko praktičtější mít několik lisů pro konkrétní aplikaci.
 . Je daleko praktičtější mít několik lisů pro konkrétní aplikaci. to bud v klidu,   je to 1000x lepší než když na to zcela zapomeneš , -na to si dát bacha .
  to bud v klidu,   je to 1000x lepší než když na to zcela zapomeneš , -na to si dát bacha .podla mna by ti malo vazelinu vytlacat cez loziska na krizi - normalne to tlaci na vsetkych 4och a ked to robi len na 2och tak by ho trebalo vycistit alebo vymenit...Kusto píše:Není to k tématu vibrací ale když tu řešíte mazání křížů, mám dva lisi a oba při mazání tlačí vazelínu kolem maznice na křížích a jestli něco vleze dovnitř netuším. Na tisícihranu kardanu v pohodě. Mažu to tak pětkrád do roka a možná tam nic nejde. Jeden kříž co jsem měnil že umřel byl suchej a nechci je takto zabíjet,tak jak mažete?