Proto jsem se zmiňoval o tom, že se pedál neochotně vracel. I včera cestou k Brnu, občas zůstal v nižší než horní poloze.VencaZE píše:Může být, ale ložisko máš nový ne? Navíc tohle by se projevovalo obtížným chodem pedálu, nebo nevracením se spojky.Steve píše:Původně jsem si myslel, že je to přidřené v pouzdru mezi lamelou a kotoučem, jestli tedy nahlížím na fotku u prvního příspěvku původního tazatele.
Nedávno jsem kousek od domu takto málem zůstal stát(nešlo klasicky řadit, pedál zůstal téměř na podlaze, pohyb asi 1 cm). nějak jsem dojel a servisák od vedle jej pak rukou vráti zpět (což mě nenapadlo - pedál na podlaze...) a vše OK. Další servisák řekl, že jsem si nohou měl pedál vrátit za jízdy, což mě v té chvíli nenapadlo. Ten samý mi pak říkal, že pružina je měkká (před tím ale nikdy tento problém neměla).
No a nové ložisko - pokud si vzpomínám, tak bylo součástí sady, ale u výměny jsem nebyl a dej ruku do ohně za někoho jiného.....

.
 . 

. To já tak ze zvedavosti když jdu kolem tak se kouknu jak se  to vyvíjí. Ta spona ze sponkovacky je tam jen jedna. Ten plastik co zajistuje vypinaci tycku vymen taky, vidis na ten jsem zapomel. Hmm, no já ted kupoval HD sadu a uplne levna nebyla. Ale nemam po ruce fakturu abych se podival. Myslim kolem 5tis kc.
. To já tak ze zvedavosti když jdu kolem tak se kouknu jak se  to vyvíjí. Ta spona ze sponkovacky je tam jen jedna. Ten plastik co zajistuje vypinaci tycku vymen taky, vidis na ten jsem zapomel. Hmm, no já ted kupoval HD sadu a uplne levna nebyla. Ale nemam po ruce fakturu abych se podival. Myslim kolem 5tis kc. 

a taky mi dělal spojku a kupodivu mákááá jak divá
  a taky mi dělal spojku a kupodivu mákááá jak divá