Ten snad nevozí nikdolumberjack píše: Nevim no, já osobně velkej techničák nevozím. Mám jen Defendera, jiný auto nemám, proto jsem pořád každýmu na ráně a rádi mě staví...

p.s. v osvědčení o TP ( malý techničák ) žádné doplňky zapsané nejsou .
Moderátor: Acon
Ten snad nevozí nikdolumberjack píše: Nevim no, já osobně velkej techničák nevozím. Mám jen Defendera, jiný auto nemám, proto jsem pořád každýmu na ráně a rádi mě staví...
No, hele nevim. Teď jsem naposledy urval trubičku brzd na zadní nápravě. Větev na svážnici si prostě řekla, že je to v pátek ve 14.35 celkem dobrý nápad, tak se tam podvlíkla a servala celý to jedno vedení. Volám kamarádovi, co už defendera celkem díky mě umí a povídá jo, tak to pomalu přivez, hlavně ty pako neznič i tu ručku... No to je vedlejší, on jezdí dost často s autama na STK a když mi opravené auto přivezl, ptal se mě znovu, jak to mám s těma doplňkama. Povídám mu, mám to zapsaný ve velkém TP. A on mi řiká, hele, abys měl klid, radši si ho na férovku ofoť a voz ho sebou, může ti to ušetřit sposta buzerace. Za to, že nějaká pani na magistrátu to nenapsala do malýho TP sice nemůžeš, ale budeš mít klid... JInak že ve velkém TP je to kvůli pojišťovně, aby se po mě nevozila, je dobrej frk... Mě by si páni pojišťováci i tak slupli jako malinuRudaK píše:Ten snad nevozí nikdolumberjack píše: Nevim no, já osobně velkej techničák nevozím. Mám jen Defendera, jiný auto nemám, proto jsem pořád každýmu na ráně a rádi mě staví...V TP to máš zapsaný proto,kdyby se nedej bůh něco stalo a pojišťovna by se chtěla po tobě vozit ....
p.s. v osvědčení o TP ( malý techničák ) žádné doplňky zapsané nejsou .
Existuje zoznam "homologizovanych pevnostnych naraznikov" pre Disco (pre Slovensko)? CBOne je jedina firma, ktora to robi?Acon píše:možno to pomože riešiť podobné problémy. Tu na SK sa do TP zapisuje pevnostný nárazník ako "montážna sada navijáku" NApr aj origo nárazník ARB je takto zapísaný (ak ho teda niekto má) a robí to tu firma CB one