Uchycení karoserie za předními koly
Moderátor: Miky_CZ
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Uchycení karoserie za předními koly
Tak jsem do toho praštil. Po vejletu do Maroca a skoku s Diskem s duny (podle brožury se na dunách mezi 11 až 13 hod nemá jezdit je prd vidět) se mi definitivně roztrhnul již prasklej držák karoserie za předním kolem.
Zatím to mám nachystaný dělal jsem to s 3mm plechu a vršek jsem zesílil ještě o jednu sílu plechu s ohraněním 10mm. MilošII
Zatím to mám nachystaný dělal jsem to s 3mm plechu a vršek jsem zesílil ještě o jednu sílu plechu s ohraněním 10mm. MilošII
- Přílohy
-
- Prasklej držák.jpg (44.25 KiB) Zobrazeno 2655 x
-
- Polotovar.jpg (38.99 KiB) Zobrazeno 2655 x
-
- Hotovo.jpg (38.72 KiB) Zobrazeno 2655 x
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
RudaK píše:Taky bych tipnul,že při výrobě nového to má své opodstatnění.Jinak Miloš to myslím nevrtal,ale zadal výrobu.No a ten co to vyráběl,tak to udělal zodpovědně i s detaily.![]()

Celkem jsem to montil něco přes tři hoďky všechno dělám normálně na parkovišti žádnej kanál nebo rampa jako na "bojišťi" Fleksou načal klešťěma ulomil přebrousil a navařil. Kastli zvedákem nadzvihnul poněvadž byla spadená. Tento držák je jedno ze slabých míst na D2 tož kdo máte D2 tak se kukněte

- Přílohy
-
- Podložená kastle.jpg (60.14 KiB) Zobrazeno 2540 x
-
- Přivařeno.jpg (58.14 KiB) Zobrazeno 2540 x
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
karel píše:Jednak je to odlehčenílow píše:proc je tam z boku ta dira????a taky proto, že byla i na tom původním držáku
.Když se ohneš pod defíka, tak ji tam asi taky budeš mít
V těch dírách jsou zastrčený plastový příchyty pro hadice odvětrání diferáků. Měnil jsem levou i pravou stranu. Ostatní úchyty dobrý. Miloš II
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
low píše:dekuji za odpoved))
BTW dotaz, z jakeho materialu (tloustka) mas zadni naraznik ve ktereem jsou klouby na rezervy???

Miloš II