Oprava laku
Moderátor: Acon
Oprava laku
Používáte nějakou zvláštní barvu na opravy šrámů a puchýřků laku na hlinikových částech kastle u defíka, nebo to opravujete normálními autolaky?
Tak, tak, tady už je o tom něco málo napsanéJenda píše:...a vyjetej olej![]()
Honza
http://www.landroverforum.cz/forum/viewtopic.php?t=3934
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
Přesně tak, neopravujeme. Ale když budeš chtít opravovat puchejře, zajeď si do Kbel. www.frauencolor.com Tam Ti asi za minutu a půl namíchaj barvu Tvýho krabicovýho vozu, prodaj spešl šmirgly a základovku na hliník (všechno kromě šmirglu ve spreji) a když budeš chtít, tak dostaneš i školení jak si to sám přestříknout jako profi lakýra. Já tam byl, protože jsem potřeboval sprej s mojí zelenou defo-barvou. Ale nebylo moc kde scanovat... Všude bláto 
Jinak ale asi nejlepší recept na zásadní problémy s reznoucíma dveřma je ten Eliottův. Vanička s vyjetým olejem.

Jinak ale asi nejlepší recept na zásadní problémy s reznoucíma dveřma je ten Eliottův. Vanička s vyjetým olejem.
Pánové, pokud výraz "vyjetý olej" znamená použití nějaké mastnoty, např. převodového oleje, tak je to v pořádku. Skutečný vyjetý olej obsahuje velké množství sirných sloučenin, které s vlhkostí tvoří sice slabé, ale přesto kyseliny. Proto bych skutečný vyjetý olej ke konzervaci dutin rozhodně nedoporučil. Když už tak převodový, nebo léty prověřená trojkombinace olej + nafta + grafit.