"
 "Kupovat starší dodávku za 250-300 tis. mi přijde hloupost,když nová stojí 400 bez.daně.Vybral jsem si nové Fiat Ducato 2,3.No a teď ta otázka
 .Krom defiků jsem snad nikdy neměl diesly. Mohou současné moderní diesly viz.zmiňované Ducato jezdit krátké trasy 5-10km?Vím,že diesly jsou primárně na dlouhé vzdálenosti,což se říkávalo kdysi ,ale co ty moderní.Ničí se když bude sloužit jako přibliživadlo?A proč?Auto najezdí tak 5 tis ročně
 .Krom defiků jsem snad nikdy neměl diesly. Mohou současné moderní diesly viz.zmiňované Ducato jezdit krátké trasy 5-10km?Vím,že diesly jsou primárně na dlouhé vzdálenosti,což se říkávalo kdysi ,ale co ty moderní.Ničí se když bude sloužit jako přibliživadlo?A proč?Auto najezdí tak 5 tis ročně  ,ale pouze po krátkých vzdálenostech.Děkuji za postřehy
 ,ale pouze po krátkých vzdálenostech.Děkuji za postřehy

ty auta vydrží strašný věci. Vejlet jednou za čas a každý dva roky nová baterka. Pak to asi pojede furt
  ty auta vydrží strašný věci. Vejlet jednou za čas a každý dva roky nová baterka. Pak to asi pojede furt

a rozhodne by svou existenci delala pri rozvozu i reklamu
  a rozhodne by svou existenci delala pri rozvozu i reklamu A nedivil bych se, že tam dnes budou ještě větší chuťovky, aby se vyvlékli z odpovědnosti.
  A nedivil bych se, že tam dnes budou ještě větší chuťovky, aby se vyvlékli z odpovědnosti.