Zapojení navijáku Warn
Moderátor: Acon
Zapojení navijáku Warn
Potřebuji pomoc se zapojením Warna na kolébkový přepínač. Je tam na můj vkus moc drátků (5ks). Znáte někdo systém, jak to zkombinovat? 

Land Rover Defender 110 TD5
Re: Zapojení navijáku Warn
... je to tak ako som ti pisalKen píše:Potřebuji pomoc se zapojením Warna na kolébkový přepínač. Je tam na můj vkus moc drátků (5ks). Znáte někdo systém, jak to zkombinovat?
... v ovladaci su dva prepinace
... na jeden su zapojene tri draty...prepinanie ovladacich rele
... na druhy su zapojene dva draty...v kazdej polohe spina kostru ovladacich rele
snad ti to pomoze
- Přílohy
-
- W.JPG (50.39 KiB) Zobrazeno 10450 x
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Je tam pět drátků, ale zapojený jsou jen tři. K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
... len pozor je to take samo domo upravovane zapojenie nie je to original.Ken píše:Díky moc, podle toho bych to už mohl zvládnout
... a poviem pravdu pre nie elektrikara je to dost zmätocne zapojenie, navyse pri tomto zapojeni ak do origo konektora das trojdratove zapojenie tak to pojde...nakolko autor tohoto zapojenia zrusil to odpajanie kostry pre solenoidy
- Honza_offroad
- tel.: 724 007 163
- auto: D2,D3,Def portal
- Kontaktovat uživatele:
Staci opravdu zapojit jen tri, ale musis naprimo zapojit kostru solenoidu. Dej na tu kostru bacha, byva to dost casto problem u navijaku, ktere maji samostatne ty solenoidy, protoze jsou kostreny jen k te bedne, ktera ma casto blbou kostru... 

Prodej doplňků pro 4x4, profi Diagnostika LR, individuální úpravy výkonu, immo, omezovačů, EGR a pod...
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
5 dratove zapojenie ma kostru napojenu priamo na motorHonza_offroad píše:Staci opravdu zapojit jen tri, ale musis naprimo zapojit kostru solenoidu. Dej na tu kostru bacha, byva to dost casto problem u navijaku, ktere maji samostatne ty solenoidy, protoze jsou kostreny jen k te bedne, ktera ma casto blbou kostru...
... tuto schemu asi kreslil kuchar.Ken píše:Já jich mám v konektoru pět, ale dle schematu to vypadá, že budou stačit zapojit opravdu jen 3
... ale je to presne 5dratove zapojenie ak chces vyuzivat zapojenie 3 dratove musis urobit jeden prepoj pri solenoidoch (kostru).
... dve ciary su tam zmätocne
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zapojení navijáku Warn
Dyť si ho měl zapojenej, ne ? No, já bych dopad podobně, kdybych ho demontoval. Radši si to teda nakreslím barevnejma fixama, abych pak viděl, kam s těma drátamaKen píše:Potřebuji pomoc se zapojením Warna na kolébkový přepínač. Je tam na můj vkus moc drátků (5ks). Znáte někdo systém, jak to zkombinovat?

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
Mám trochu jiný problém, ale dovolím si to dát sem
Po rozdělání, promazání a opětovném složení navijáku WARN mi přestal naviják navíjet.Odvíjení jde úplně v pohodě, ale když chci navíjet pouze cvakne v solenoidu a nic
Motor jsme měřili je dobrý, může být chyba v tom solenoidy ikdyž cvakne
Nebo napadá vás něco jiného
Díky Karel
Po rozdělání, promazání a opětovném složení navijáku WARN mi přestal naviják navíjet.Odvíjení jde úplně v pohodě, ale když chci navíjet pouze cvakne v solenoidu a nic

Díky Karel
Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!