Zadní trubkový nárazník na D1
Moderátor: Miky_CZ
Zadní trubkový nárazník na D1
Tak konečně dávám fotky zadního trubkového nárazníku.Vyrobil mi ho Land Jirka s tím, že do střední části se za nějaký čas dopasuje kastlík pro zadní naviják, který jsem zatím musel bohužel oželet 

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
Platil jsem toho Jirkovi víc, ale asi +- 3000 včetně materiálu a rezerva by se tam měla vejít do průměru 830 mm, což je průměr kola na kterých jezdím, v nejhorším by se převařil držák rezervy 
Hlavně jsem potřeboval tohle:

Hlavně jsem potřeboval tohle:
- Přílohy
-
- Snímek_031.jpg (163.66 KiB) Zobrazeno 4409 x
Taky jsem se u bejvalého auta bál zvednout tapecírung a pak jsem se zděsil, hlavně 200 série jsou pasti.yorkin píše:to je veliká krása. mě to taky čeká, zatím mám strach nadzvednout tapecírunk
Aspoň mi ta fotka dodává naději, že to jde a není třeba rovnou kupovat novou

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Já zatím nadzved v kufru a kromě kousků částečně narezavělých plošek,jsem objevil vypadenou zátku z podlahy za pravým koncovým světlem a dovedete si představit tu hromadu suchého bláta po krosingu.Vřele doporučuji zavčas kontrolu,bo nemám prohnilýho nic,ale kdybych to nechal bez kontroly = koroze by byla jistá.
Tak že hajdy na to.
Zachytit to v zárodku. 

Tak že hajdy na to.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
U mě toho vaření moc nebylo ale je to počítáno od hodiny,takže se tím stejně nepořídíš, nerhorší je, že se zjistí skutečný rozsah koroze až když se do toho sáhnejantanen píše:To : Karel podle fotky to vypadá že ti vařil i podlahy ? na kolik to vijde ? sem taky sundal tapecírunk ( mám 200 TDI) a málem mě klepla pepka

Disco je stale v seriove podobe?yorkin píše:to je veliká krása. mě to taky čeká, zatím mám strach nadzvednout tapecírunk
Aspoň mi ta fotka dodává naději, že to jde a není třeba rovnou kupovat novou

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
Ale kdeze: lift 2", snorchl, zahradka, stresni stan; rozsirovaci podlozky a lemy nachystane na jaro na kombinaci s 235/85/R16 BFG, ktere mi uz vesele odpocivaji v garazimotohanz píše: Disco je stale v seriove podobe?

exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
nemas fotku? no tak to uz se pekne nazbrojuje koukam...yorkin píše:Ale kdeze: lift 2", snorchl, zahradka, stresni stan; rozsirovaci podlozky a lemy nachystane na jaro na kombinaci s 235/85/R16 BFG, ktere mi uz vesele odpocivaji v garazimotohanz píše: Disco je stale v seriove podobe?. Jeste na jare pevnostak s navijakem, pevnostni prahy a detroit locker dozadu a jsem happy :-D.

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
- yorkin
- Kontaktovat uživatele:
Fotku najdu trebas z minuleho vikendu na okruhumotohanz píše: nemas fotku? no tak to uz se pekne nazbrojuje koukam...

exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
- yorkin
- Kontaktovat uživatele:
jarys: úplně obyčejné z paddocku
, ale ještě nejsou nainstalované, takže se nemůžu pochlubit s tím, jak to vypadá... Detroit Locker je jednak za půlku oproti ARB při dosti podobné účinnosti (počítám v to celkové náklady, tj. koupě, doprava, příslušenství a instalace); druhak mi přijde, že se na něm má míň co pokazit; za třetí nazbrojená třístovka stejně není vozítko na nějaké kdoví jak rychlé manévry, takže mi nevýhody detroitu nepřijdou úplně kritické (ostrá zatáčka projížděná pod plynem atd.)

- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Bavíte se o držácích na DI a DII a ten je každej jinej. Na DII to pomůže ale na DI se tím nic nezmění.
Jinak Detroit už jsem vyděl rozlámaný na vyhození (Pešlík v Rumunsku), vyčesali se v něm všechny ty zoubky co ho drží zavřený, a to znám jenom pár lidí kdo ho mají.
ARB, a že jich mám dost já (8x), i jich má spousta mých známích a kamarádů tak zatím problém akorát u těch z roku 96, utíkání vzduchu těmy okroužky a dvakrát ulomený bok co je na něm ložisko. (Vyrobil soustružník za 400kč). To zacházení na závodech s nima docela drsný a zatím všechno vydrželi.
Toť moje zkušenosti. K
Jinak Detroit už jsem vyděl rozlámaný na vyhození (Pešlík v Rumunsku), vyčesali se v něm všechny ty zoubky co ho drží zavřený, a to znám jenom pár lidí kdo ho mají.
ARB, a že jich mám dost já (8x), i jich má spousta mých známích a kamarádů tak zatím problém akorát u těch z roku 96, utíkání vzduchu těmy okroužky a dvakrát ulomený bok co je na něm ložisko. (Vyrobil soustružník za 400kč). To zacházení na závodech s nima docela drsný a zatím všechno vydrželi.
Toť moje zkušenosti. K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe