Zkurveny lendrouvry :-(
Moderátor: Miky_CZ
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Re: Zkurveny lendrouvry :-(
Opět něco k pobavení. Asi půl roku se mi na D2 občas ozývalo nehezké cvakání a lupání od zadního levého kola. Občas se to ozývalo, občas ne. Poslední měsíc a půl se ty děsivé zvuky ozývaly už stále. Při rovné jízdě,nebo v při levém rejdu bylo relativně ticho,v pravém rejdu se ozývaly nehezké zvuky. Následovala výměna náboje za nový,cvakání a lupání nezmizelo. Ten starý náboj neměl žádnou znatelnou vůli a chodil hladce,poloosa naprosto v pořádku,zadní dif s uzávěrkou tam mám od loňska fungl nový. Říkám si tam už přece nemá co jiného cvakat. Vyzkoušeno jiné kolo,furt na nic. V naprosté bezmoci vyměněny matice kol a najednou ticho. Ty debilní nerezový krytky byly na těch maticích volné a při jízdě cvakaly. Kdybych měl toho kdo tyhle krytky vymyslel po ruce,tak bych ho snad na místě zastřelil.
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
A přitom to bylo tak jednoduchý, jezdit rovně! Z komára vemblouda...
- Adam P.
- tel.: 777241654
- auto: defík 130 TD5 2001
když jsem měl ten offroad vozíček predom, tak na něm byly elektrony LR, boost nebo něco takového. a byly tam přesně tyto matice. ja jsem ta kola hned vyměnil na origo LR bíle plecháče, protože jsem je vozil na defu, tak aby se to víc hodilo a mělo to i stejný rozměr pneu. ale přesně jsem si rikal, ze ty matice jsou teda pekelný výmysl! vlastně jsem s nimi přišel do kontaktu jen dvakrát. - kdyz jsem to po koupi sundával a pak před prodejem zase vracel ty boosty zpět. a fakt některé už byl problém chytit do ořechu
proste úplně na prd vymyšlené…
defender 130 TD5 2001 a SAAB 9-5 aero 2007 //// EX: defender 110 TD5 2003 a SAAB 9-3 LPT 2000 :)
- Amon
- tel.: 774882368
- auto: ex RR P38
Vozil jsem kvuli tomu asi tri velikosti orechu, protoze na puvodni velikost uz nesly nektery nasadit... presne, prastit pres prsty za takovou ptakovinu