Přední kardan a dvojkříž
Moderátor: Acon
-
Přední kardan a dvojkříž
Ahoj. Po zvednutí vozu mi zacal přední kardan vibrovat a drnčet když jsem dal nohu z plynu, nebo ho měl jen trochu sešláplej na udržování rychlosti.Jakmile je to v zátahu,je to v pořádku. Vím, proč to dělá, jak by měl správně kardan a unašeče být(tzn:unašeče co nejvíc v rovině proti sobě a kardan křížema proti sobě).Sundal jsem ho a zjistil, že kříže proti sobě nemá,tak jsem ho na drážkování pootočil.Taky jeden kříž jde víc ohnout než ten druhý, tak jsem ho dal na tu stranu k rozvodovce, kde se víc láme.Maličko se to zlepšilo,ale ne o moc.Proto se ptám na ten dvojkříž a nejlépe jestli nemáte někdo s tímto zkušenosti, jestli to dvojkříž řeší.Nerad bych investoval takovou částku a bylo to zase to samé.Díky za rady a zkušenosti.
DEJF
DEJF
Re: Přední kardan a dvojkříž
... kurnik sopa hladaj.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
Klasika... Dvojkříž to řeší, buď koupit z GB nebo Ti přední kardan udělají v Kardan servisu, nebo excentrické silentbloky nebo spíše koreční ramena... mockrát se to tady řešilo zkus hledat nebo se ozvi...
Country boy...
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
A da se to resit jen dvojkrizem, nebo by bylo reseni dat dopredu kardan a unasec z Defendra, ktery by mel mit vetsi kriz a tim padem by se mohl vic zlomit....?
Budu muset resit podobny problem...
Budu muset resit podobny problem...
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
frana: ano mam vpredu na diskarne kardan z defa a vsechno je v poradku, aji v servise rikal peslik ze je to na lift o hodne lepsi
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Ono to totiz prijde asi o dost levneji, nez dvojkriz, ne? Navic mi bylo receno, ze u dvojkrize je nejaky problem s pripadnou vymenou krizu, ale nejak jsem asi nepochopil proc.
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
frana: levneji nevim ja sem tam ten kardan mel uz jak sem to koupil, vic nevim akorat mechanik rikal ze je to lepsi a nic nevibruje
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
Vymena dvojkrize neni problem, jen si poznacit jak byl dvojkriz poskladanej kvuli vyvazeni. Dneska jsme to zrovna menili.
Disco II, 265:75:16, 2" lift, Safari Snorkel, CB, pevnostní nárazník, naviják.....
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Frana píše:Ono to totiz prijde asi o dost levneji, nez dvojkriz, ne? Navic mi bylo receno, ze u dvojkrize je nejaky problem s pripadnou vymenou krizu, ale nejak jsem asi nepochopil proc.
Jedná se o středovej mezikus u dvojkříže. MIlošII
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park