( ale zase ne do extrému, na to jsou už jiný LR )

Zajímají mě asi pro začátek ochranné plechy podvozku, nádrže atd.
No nechám to na vás na zkušených, pokud mi někdo poradí a pomůže budu rád.
Moderátor: Acon
Myslíš??? Já myslím,že není jen na polní cestu.Stavros píše:Do terenu to auto vubec neber, poskodil bys ho. Nech to tak jak to mas a pokud chces jezdit do terenu, tak si kup auto za padesat tisic na kraveni. Freelander je tak na polni cestu, nech to tak jak to mas.
No, s tim souhlasim. Proto jsem toto tema otevrel, abych mu odpovedel stejne...Stavros píše:Do terenu to auto vubec neber, poskodil bys ho. Nech to tak jak to mas a pokud chces jezdit do terenu, tak si kup auto za padesat tisic na kraveni. Freelander je tak na polni cestu, nech to tak jak to mas.
něco jsem pro tebe našelmoon13 píše:Takže zdravím. Nechal jsem se vyhecovat a zakládám vlákno, abych se dozvěděl,
čím mám začít na úpravách auta do "nějakého" terénu ( ale zase ne do extrému, na to jsou už jiný LR )![]()
Zdeněk
will.26 píše:to je pudová záležitost-buď to pude nebo to nepudepřiklaním se k názoru stavrose,freeII vypadá nahodou dobře a nic bych na tom neměnil,ja mám stařenku(98) a na té je práce až až
rám sice mám ale dole to mám standart ,jo a měl jsem pěkné alu nášlapy ale urval jsem je v řecemoon13 píše:will.26 píše:to je pudová záležitost-buď to pude nebo to nepudepřiklaním se k názoru stavrose,freeII vypadá nahodou dobře a nic bych na tom neměnil,ja mám stařenku(98) a na té je práce až až
jo ale jestli se dívám třeba u Tebe, tak ty máš třeba ve předu rám a myslím, že dole taky nějakej šusplech... tak počítám, že tak sis to nekoupil... mě jde vážně hlavě o tu ochranu podvozku. Třeba na netu jsem našel po*ranej plech na spodek nádrže za 20 tisícTak to bych si raději domluvil s klukama tady někde ve fabrice...
no já s D3 mám zcela jasno,akorát jsem nesehnal punčochu když jsem šel do bankyMRAK píše:A ještě maličkost, předpokládám že máš v autě Terrain Response... , takže věř, že toho ta elektronika dokáže poměrně dost, ale musíš si pořídit trošku dobrý gumy. Aspoň nějaký AT.
Jak jsem psal, chtěl jsem si F2 koupit, dokonce byl už objednanej ... pak jsem si sednul do D3 a bylo rozhodnuto. Ale o freečku jsem si toho dost zjistil, a neni to ani zdaleka takovej slaboch, jak by na první pohled mohl vypadat. Rozhodně má navrch před všema ostatníma SUV ve své kategorii, a troška vylepšení v podobě krytu podvozku, ho posune ještě dál.
Ostatní mě nekamenujte, je to můj soukromej názor
will.26 píše:něco jsem pro tebe našelmoon13 píše:Takže zdravím. Nechal jsem se vyhecovat a zakládám vlákno, abych se dozvěděl,
čím mám začít na úpravách auta do "nějakého" terénu ( ale zase ne do extrému, na to jsou už jiný LR )![]()
Zdeněkhttp://shop.foxtoys.cz/inshop/scripts/price_list.asp (do vyhledavače zadej freelander,mě to na chvíli uspokojilo
)
No já tě kamenovat nebudu...to mě jako zase to tvoje psaní uspokojiloMRAK píše:A ještě maličkost, předpokládám že máš v autě Terrain Response... , takže věř, že toho ta elektronika dokáže poměrně dost, ale musíš si pořídit trošku dobrý gumy. Aspoň nějaký AT.
Jak jsem psal, chtěl jsem si F2 koupit, dokonce byl už objednanej ... pak jsem si sednul do D3 a bylo rozhodnuto. Ale o freečku jsem si toho dost zjistil, a neni to ani zdaleka takovej slaboch, jak by na první pohled mohl vypadat. Rozhodně má navrch před všema ostatníma SUV ve své kategorii, a troška vylepšení v podobě krytu podvozku, ho posune ještě dál.
Ostatní mě nekamenujte, je to můj soukromej názor
Ale jo, já to taky tak beru. Expediční defík to není a nebude, nejsem padlej na hlavuMRAK píše:Hele, neměj žádnej mindrák, že je Free nějakej nedocmrndek. Není! A pamatuj, že vždycky bude nějaký lepší auto, než to co zrovna máš ..... ať už máš cokoliv.
F2 je náhodou povedený, pěkný, a výkonný auto. A závidí ti ho 95% populace, takhle to ber![]()
Jezdi s ním, kam jen můžeš a užívej si toho, co ostatní nemůžou, a tam kam nemůžeš, tam se vydáš za těch 5 let, třeba s novou D4
Ne ne, já se bavím dobřewill.26 píše:člověk ti chce zvednout náladu a dostane sprcánonáhodou ja o tom modelu uvažuju že bych si ho přilepil na palubku
No jo. Taky o tom uvažuju už dlouho. Ale nikde jsem nenašel Free I, pětidveř před faceliftemwill.26 píše:člověk ti chce zvednout náladu a dostane sprcánonáhodou ja o tom modelu uvažuju že bych si ho přilepil na palubku