Dobrý den chlapi, mám dotaz na stěrače, tedy jejich nefunkčnost. Ráno jsem přišel k autu a chtěl pustit přední stěrače, ale nepohnuly se v žádné poloze páčky. Ani odstřikovač. Tomu však předcházel asi měsíc nepravidelný chod při cykovači, stěrače se nevracely a zůstavaly v horní poloze a pak se vrátily. Takže jely vlastně napůl ale vracely se. Při normálním režimu stírání se vracely normálně OK. Zadní stěrač je stále funkční. Kontroloval jsem pojistky a taky OK. Našel jsem vlákno ohledně relé, které jsem si jako laik myslel, že bude asi příčina ale znejistěl jsem při tel. dotazu na Cartec v Brně, kdy mi techni sdělil , že to může být vypálený kontakt v motorku. Prý to například starší fríčka dělaly a proto se musí prů vyměnit celý. Nový motorek je dle netu cca 5600,-.
Je to sakryš pech , chtěl jsem je po dlouhé době na hory a bez nefunkčních stěračů je to dost opruz. Pokud teda vydrží to mrazivo venku a bude hezky tak to nějak přežiju. Děkuji za postřehy a přeji hezké s svátky.
..tak jsem si po napsání tohohle příspěvku zjistil že nefunguje taky rádio, a vnitřní osvětlení...pojistky jsem prošel všechny ...a nic...nevíto co by to mohlo být za potvor?? to bude nějaká zatracená elektronika.. ??
Díky
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... Bra%C4%8De