Uhozenej admin

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
will.26

Re: Uhozenej admin

#41 Příspěvek od will.26 » 24 lis 2009 12:44

sleduju toto vlákno a neměl jsem chuť jakoliv na něj reagovat ale měl bych návrh,příště až se tady něco podobného objeví tak by bylo dobré na toto nereagovat protože se to vždy sveze do pruseru a potom pár lidí je nasraných ,když nikdo neodpoví tak dotyčný stejně někam zmizí a je klid a smazaní tohto vlákna je myslím velmi dobrý nápad....tož přeju vám trochu té pohody :Pohoda:

Acon
tel.: 00421910600711
auto: DII TD5 1999

#42 Příspěvek od Acon » 24 lis 2009 13:17

zažil som fórum, ktoré viedol "Uhozenej admin", toto do tej kategórie určite nepatrí. A nepatrí ani do kategórie v ktorej sú všetci novopríchodiaci považovaný za menejcenných hlupákov bez skúseností. Ani nepatrí do kategórie - využi jeho nevedomosť a sprav z neho vola.
Okrem toho, že sú všetko rovnaké diagnózy, jadro úspechu je v tom, že všetci inklinujú k jednej značke. Ale hlavne kombinácia oboch. Aj vďaka tomuto fóru som LR ešte nepustil zo skaly :wink:

majlou chce to 2-3 hlboké nádychy, uznať, že si dal kovový šrot do kontajnera s papierom a svoj omyl si nesprávne interpretoval verejnosti. A kritika mala byť sebakritika. Časom zistíš, ako veľmi si sa mýlil.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.

Safraporte
tel.: 739634575
auto: noLR

#43 Příspěvek od Safraporte » 24 lis 2009 13:30

Nevím, ale není dobré mazat vlákna - ať už jakákoliv :hmm:
Dle mého názoru postačuje vlákno uzamknout, ale nechat pro čtení.
Toť za moji maličkost. :wink:

majlou

#44 Příspěvek od majlou » 24 lis 2009 14:50

Přeji pěkný den po pravdě uznávám že reakce, byla možná až moc ukvapená ale ještě nikdo nikdo tady neodpověděl na to že když jako novej sem se koukal inzerce pro LR ( našel sem tam mercedes rr, jaguar a nějaké US picup a ejhle to je v pohodě hm to je k pobavení ale co třeba se dá taková inzerce zaplatit co???
No co nemá cenu to příliš řešit

tak se mějte a prosím Admina zda je možnost toto uzamknout či smazat ať je klid .....

stan
tel.: +420 603 499 869
auto: Discovery III - 4,4i
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od stan » 24 lis 2009 15:17

majlou píše:Přeji pěkný den po pravdě uznávám že reakce, byla možná až moc ukvapená ale ještě nikdo nikdo tady neodpověděl na to že když jako novej sem se koukal inzerce pro LR ( našel sem tam mercedes rr, jaguar a nějaké US picup a ejhle to je v pohodě hm to je k pobavení ale co třeba se dá taková inzerce zaplatit co???
No co nemá cenu to příliš řešit.
Majlou, Majlou, Majlou, ach jo. Několikrát se zhluboka nadechni, napočítej do dvaceti a pak si přečti pozorně celé toto vlákno. Zjistíš, že několikrát ti bylo vysvětleno, že dříve nebyla sekce pro "ostatní značky", a proto se starší inzeráty (zadané v době před existencí této sekce) nachází z dnešního pohledu nelogicky. Jinými slovy - je to historická záležitost. Když jsi zadával svůj inzerát, tato sekce už existovala, a tudíž měl tento inzerát být v sekci "Ostatní". Proto ti to Admin správně přesunul.
Už je to jasné? Více polopatisticky to už snad napsat nejde...
Land Rover Discovery III - 4,4i V8 HSE - LPG, automat, rok 2006
nafta je palivo satanovo :)

Acon
tel.: 00421910600711
auto: DII TD5 1999

#46 Příspěvek od Acon » 24 lis 2009 15:23

stan píše:.... Jinými slovy - je to historická záležitost. Když jsi zadával svůj inzerát, tato sekce už existovala, a tudíž měl tento inzerát být v sekci "Ostatní". Proto ti to Admin správně přesunul.
Už je to jasné? Více polopatisticky to už snad napsat nejde...
základný predpoklad pre zmier je ochota uznať omyl.
Tento chlapec sa tu už neukáže. Nedokáže sa preniesť cez úplnú banalitu a nedokáže adekvátne reagovať na priateľsky mierené rady a vysvetlenia. Je tu 100% pohodová komunita. Ten, kto sa vyžíva v narúšaní pohody, mne chýbať nebude.
A myslím, že toto vlákno môže byť kľudne zmazané. Úplne sa vymyká tomu, o čom je toto fórum a táto téma absolútne nevypovedá o realite.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.

Oldman
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Oldman » 24 lis 2009 17:05

Mě připadá, jakoby se omluvil. Když je člověk naštvanej, udělá kolikrát horší voloviny, než že někomu vynadá.

Sláma Karel
tel.: +420608333403
auto: to se mi sem nevejde

#48 Příspěvek od Sláma Karel » 24 lis 2009 21:19

Neuvěřitelné, až na Milošovu reakci, která byla evidentně vtip, což někteří z Vás asi nepochopili, jsou všechny reakce na obranu Lowa. Vidíš Admine máme tě rádi. :mrgreen:

Zajímalo by mě jestli si Majlou koupil tu X5. Bo BMW je BMW. Čistokrovná legenda a hard OFFROAD. :ty jeden...:

K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe

tel.: +420775196109
auto: LR DII; Volvo XC90 -
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od default » 25 lis 2009 12:40

Sláma Karel píše:Neuvěřitelné, až na Milošovu reakci, která byla evidentně vtip, což někteří z Vás asi nepochopili, jsou všechny reakce na obranu Lowa. Vidíš Admine máme tě rádi. :mrgreen:

K
Karle nešplhej - že ty vod něj něco potřebuješ :!:
Já mám rád LOWa protože, no protože... totiž.... vlastně... no PROSTĚ ho mám rád jako všichni tady na fóru :P
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109

Odpovědět