Bude to Defender???
Moderátor: Acon
Re: Bude to Defender???
A z mojí nápovědy sis nevybral ? No to mi neříkejte pánové ...ale taková pjekně naleštěná KIKIA "NA " kolech no nech bejt .... 

Nissan PATROLL 160 3,3 td + Mišivbuši Panděro 2,8td , ex-L.R. DISCO I 2,5 tdi
Co Tě nezabije ... to se vrátí ... a zkusí to znovu !
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Nicméně to co plánuje kamca: "..cestou pres byvalej SSSR/ Kazachstan, Uzbekistan,../ do Mongolska, pak poslat auto na Aljasku a projet celou Ameriku az na jich do Chile? Cesta by mela bejt tak na 3 az 5let." už je pro mně expedice (v tom pravym slova smyslu). Na takovejhle vejlet bych osobně s ničim jiným (ze stáje LR) než jsem psal prostě nejel. To je můj názor.
[/quote]
Asi jsem něco přehlíd neb vše nečtu, ale jen tak namátkou http://www.zigulikemdomongolska.cz/inde ... am=denicek
a ještě tenhle
http://www.radio.cz/cz/clanek/84195 cituje:
Vy jste cestovali 17 let starou škodovkou. Proč jste se pro ni rozhodli a jak vám sloužila?
"Rozhodli jsme se pro ni proto, že to auto známe. Dá se dobře opravit, není to složitý motor. Za druhé je to levné auto. A třetí důvod byl ten, že my bychom sice mohli jet nějakým jeepem, ale jak já říkám, to je jako vylézt na osmitisícovku s kyslíkovým přístrojem."
MilošII

Asi jsem něco přehlíd neb vše nečtu, ale jen tak namátkou http://www.zigulikemdomongolska.cz/inde ... am=denicek
a ještě tenhle

Vy jste cestovali 17 let starou škodovkou. Proč jste se pro ni rozhodli a jak vám sloužila?
"Rozhodli jsme se pro ni proto, že to auto známe. Dá se dobře opravit, není to složitý motor. Za druhé je to levné auto. A třetí důvod byl ten, že my bychom sice mohli jet nějakým jeepem, ale jak já říkám, to je jako vylézt na osmitisícovku s kyslíkovým přístrojem."
MilošII
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
"Nečteš, nevíš"Miloš II píše:Asi jsem něco přehlíd neb vše nečtu..

No právě moje pointa byla v tom, že čim jednodušší auto, tim snáze opravitelný. Některý lidi mně až udivujou čim jsou ochotný cestovat. Třeba tenhle pacient ujel sice "jen" 4000km ale zase v obytný multikáře

Defender 90 200Tdi "ZEBRA" / Range Rover L322 V8 4.4 / Series III 109" 2.25l exMOD "VOJÁK" + Sankey Trailer Narrow Track
servisuje http://www.OWR.cz
..se musim podivat do chytrý knížkyPhulc píše:Toje fuřt samej LR nebo TOY ....co takhle Daevoo, Kia ,SSangyyong , Asia , to jsou KÁRY !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Přílohy
-
- PICT0680.jpg (118.66 KiB) Zobrazeno 4323 x
Defender 90 200Tdi "ZEBRA" / Range Rover L322 V8 4.4 / Series III 109" 2.25l exMOD "VOJÁK" + Sankey Trailer Narrow Track
a cos vyčet . Pecky né ? 

Nissan PATROLL 160 3,3 td + Mišivbuši Panděro 2,8td , ex-L.R. DISCO I 2,5 tdi
Ja uz se rozhoduju, sem rozhodlej, pak se zase rozhoduju a tak je to furt dokola jen mezi tim Defendrem a tou Toy 78.KRANG píše:Tak na vejlet do Maroka nebo na Island možná ale pokud to bude "expedice" v pravém slova smyslu, tak jedině Def, D1 nebo RRC.zbynek píše: Já osobně bych na takovou expedici jel raději DII nebo DIII než Defendrem.
Jedine co brani v rozhodnuti je rozpolcenost majitelu Defendru na jejich spolehlivost. 50% rika, ze pokud se o nej clovek stara, jezdi s rozumem tak se nic nes.re, druhejch 50% rika, ze se furt neco se.e. Takze za moje utrpeni muzete VY

Kdyby aspon se mnou chtel nekdo jet kdo ma taky Defika, tak by nebylo co resit, ale nikdo se pridat nechce, to je s Vama fakt tezky

- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:

Jinak, tvoje opravdu EXPEDICE je smělý počin, na který nestačí jen nadšení, na to musíš mít i srdce. Cestuji rád, ale také se rád vracím domů, přiznám se že na takovou cestu bych neměl morál. Držím ti palce.
Všechno má svůj čas........
Ja jsem zase hrozne nerad na jednom miste, pokud mam stravit treba nedeli doma a nikam nejit, tak to je utrpeni. Navic domu jezdim tak jednou rocne , takze si myslim, ze to bude v pohode.zbynek píše:![]()
![]()
to je velká švanda
Ty, Kamca nemáš to lehké, nezbyde ti než někam z nějakým Def vyrazit "okolo komína"
Jinak, tvoje opravdu EXPEDICE je smělý počin, na který nestačí jen nadšení, na to musíš mít i srdce. Cestuji rád, ale také se rád vracím domů, přiznám se že na takovou cestu bych neměl morál. Držím ti palce.
Jak rikal muj tatka" Doma je tam, kde Ti je dobre"

- Old Black
- tel.: +420 736 626 161
- auto: SI, SIII
- Kontaktovat uživatele:
Syn mně zase zlobí větou "Všude dobře, tak co doma?"
Něco na tom je ...

Designové a průmyslové podlahy: http://www.profimat.cz
Neda se s nim nez souhlasit. Je tolik mist, ktera stoji za navstevu, ze za jeden zivot se to blbe stihaOld Black píše:Syn mně zase zlobí větou "Všude dobře, tak co doma?"Něco na tom je ...

- zbynek
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím, pár koutů světa jsem již navštívil, ale pokaždé jsem náramě spokojen, když si sednu na skálu nad barák a.......... 

- Přílohy
-
- zleb.jpg
- (181.34 KiB) Staženo 1502 x
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
zbynek píše:Souhlasím, pár koutů světa jsem již navštívil, ale pokaždé jsem náramě spokojen, když si sednu na skálu nad barák a..........

"Nečteš, nevíš"

Tak sem si to pročet

Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Myslim, ze ta moje cesta se neda nazvat expedici a tim padem by nemela byt ani nijak zavratne draha.
Expedice je cesta, ktera vede nekam, kde nikdo nebyl, tudiz jsi odkazan sam na sebe, na pripravu, trenink, dovednosti a rekl bych ze s expedici je spojeno i vetsi riziko.
Dnes jezdi na expedici kazdej druhej
a kdyz se neco podela, tak satelitnim telefonem zavola Vaska, ten aniz by vstal z kozeneho kresla zavola dodavatele nahradnich dilu, ten zavola nejakou spedici a expedicnik zatim ceka v klimatizovanem hotelu a popiji chlazeny pivo.
Tomu neco koupit a jen to vyzkouset se branim proto, ze pocitam kazdou korunu a nerad bych je jen tak vyhodil. Zivim se praci/ ridic/ a z te se moc zbohatnout neda
Tak umet remeslo, to by bylo jine
To Zbynek: Ta fotka je bomba. Strejda bydlel v Usti nad Labem kousek od hradu.
Expedice je cesta, ktera vede nekam, kde nikdo nebyl, tudiz jsi odkazan sam na sebe, na pripravu, trenink, dovednosti a rekl bych ze s expedici je spojeno i vetsi riziko.

Tomu neco koupit a jen to vyzkouset se branim proto, ze pocitam kazdou korunu a nerad bych je jen tak vyhodil. Zivim se praci/ ridic/ a z te se moc zbohatnout neda

- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Jo. Neco na tom je...kamca píše:Myslim, ze ta moje cesta se neda nazvat expedici a tim padem by nemela byt ani nijak zavratne draha.
Dnes jezdi na expedici kazdej druheja kdyz se neco podela, tak satelitnim telefonem zavola Vaska, ten aniz by vstal z kozeneho kresla zavola dodavatele nahradnich dilu, ten zavola nejakou spedici a expedicnik zatim ceka v klimatizovanem hotelu a popiji chlazeny pivo.
Tomu neco koupit a jen to vyzkouset se branim proto, ze pocitam kazdou korunu a nerad bych je jen tak vyhodil. Zivim se praci/ ridic/ a z te se moc zbohatnout neda![]()
![]()
expedice prof. Challengera vypadala jinak...
Je mi nekdy tak nejak horko, kdyz mame na dverich nalepeno " EXTREME EXPEDITION" , po dunach si to ritime tak 60 tkou a vedle nas prolet 110 tkou mistni domorodci, kteri jedou pro vodu pro dobytek.... pak se potkame v klimatizovane restauraci na obede

Low tomu rika VYLET... tak autobusem s pruvodcemz CEDOKU a desnikem, to tez neni...
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
a kdyz se neco podela, tak satelitnim telefonem zavola Vaska, ten aniz by vstal z kozeneho kresla zavola dodavatele nahradnich dilu, ten zavola nejakou spedici a expedicnik zatim ceka v klimatizovanem hotelu a popiji chlazeny pivo.
Něco podobnýho sem řešil na Islandu a to v Husavíku bylo tam letiště a hotel, kterej poskytl adresu pro DHL a doručil mi tam přední kardan v pořizovací ceně 7000,-a dopravné 8000,- To vše pořešil Stavros (v té době pacient LR
) ještě jednou dík to vše řešeno půjčeným satelitním telefonem od strážkyně kráteru Askja (té taky dík). MilošII

Ja tomu meme planu rikam "Trochu delsi cesta", neb vydat se na opravdovou expedici jsem poseraerik píše:Jo. Neco na tom je...kamca píše:Myslim, ze ta moje cesta se neda nazvat expedici a tim padem by nemela byt ani nijak zavratne draha.
Dnes jezdi na expedici kazdej druheja kdyz se neco podela, tak satelitnim telefonem zavola Vaska, ten aniz by vstal z kozeneho kresla zavola dodavatele nahradnich dilu, ten zavola nejakou spedici a expedicnik zatim ceka v klimatizovanem hotelu a popiji chlazeny pivo.
Tomu neco koupit a jen to vyzkouset se branim proto, ze pocitam kazdou korunu a nerad bych je jen tak vyhodil. Zivim se praci/ ridic/ a z te se moc zbohatnout neda![]()
![]()
expedice prof. Challengera vypadala jinak...
Je mi nekdy tak nejak horko, kdyz mame na dverich nalepeno " EXTREME EXPEDITION" , po dunach si to ritime tak 60 tkou a vedle nas prolet 110 tkou mistni domorodci, kteri jedou pro vodu pro dobytek.... pak se potkame v klimatizovane restauraci na obede![]()
![]()
![]()
Low tomu rika VYLET... tak autobusem s pruvodcemz CEDOKU a desnikem, to tez neni...

Ono taky, cim dal hur se hledaj mista, kde jeste nikdo nebyl 

Disco I Modroush - holátko
- zbynek
- Kontaktovat uživatele:
Ale slovo EXPEDICE zní tak hezky a zvučně, kde, kdo se nad tím pozastaví. Uznávám ovšem že je to trochu ošidné
Nic méně, není důležité jak svojí cestu pojmenuješ, důležité je jak si jí užiješ.

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
No já se vydal " Po stopách Járy Cimrmana " a sem taky spokojený .....
( Von byl taky fšude )
Ešrě by bylo dobrý navštívit místa,kde vegetil " Eskimo Velzl "

Ešrě by bylo dobrý navštívit místa,kde vegetil " Eskimo Velzl "

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Tak bych mel pro zmenu jeden technicky dotaz. Nekde jsem cetl / nevim uz kde/, ze dobijeni u Defa neni zadna slava. Muj dotaz zni, zda kdyz budu mit split charge system/ dve baterky/, bude za jizdy jejich dobijeni v pohode, ikdyz bude zapnuta lednice a nejake dalsi drobnosti/ radio, navigace/? Rad bych totiz solarni panel umistil pod zahradku a vysouval by se pouze pokud by auto bylo zaparkovane. Diky