No jo, ale to platí jen na území ČRmatooo píše:Ved ja sa cely cas drzim tvojho hesla "cim viac taknkujes tym viac ti vratia DPH" a ty teraz riesis spotrebu ??![]()

Moderátor: stan
No jo, ale to platí jen na území ČRmatooo píše:Ved ja sa cely cas drzim tvojho hesla "cim viac taknkujes tym viac ti vratia DPH" a ty teraz riesis spotrebu ??![]()
Testováno na cca 4000 km. Spotřeba vzrostla z 10,5 na 13,5 l Stejná kola, stejná zátěž.MadTom píše:Patriku, něco s tím vymyslíme. Docela mě to překvapuje, stejnej soft je v další dvou autech - a ti si nestěžují. Zkusi jsi to odbrzdit, teda jako povolit ruční brzdu?
... a neni to tym, ze to jednoducho vyuzivas ? Mne po "chipe" isla spotreba z 11,3 tak na 12,3 a trvalo o dost viac jak 4000km kym som sa s tym naucil aj na 10,3 ale to moze byt samozrejme individualne.eliott píše:Testováno na cca 4000 km. Spotřeba vzrostla z 10,5 na 13,5 l Stejná kola, stejná zátěž.
o tri lity je to dost pokud delas mereni pri stejnych podminkach. Kdyz to zere vic a jede stejne je moc dlouhy cas na vstrikovac ve strednich otackach kde moc nepoznas kourivost. Pokud to kouri uz od spoda ma to malo vzduchu a na vykonu to moc nepoznas proste ho zbytecne prehlcujes naftou a dusi se sazema-veskera takto poustena nafta je ztratova.eliott píše:Testováno na cca 4000 km. Spotřeba vzrostla z 10,5 na 13,5 l Stejná kola, stejná zátěž.MadTom píše:Patriku, něco s tím vymyslíme. Docela mě to překvapuje, stejnej soft je v další dvou autech - a ti si nestěžují. Zkusi jsi to odbrzdit, teda jako povolit ruční brzdu?
kourivost spodek stred vrch?eliott píše:Ono to má vyšší výkon, nemusím řadit v kopcích, v terénu také výrazně lepší.
Hele, asi až ve vyšších...Kokesek píše:kourivost spodek stred vrch?eliott píše:Ono to má vyšší výkon, nemusím řadit v kopcích, v terénu také výrazně lepší.