napsal bych co si o tom myslim ale dostal bych vynadano ze jsem vulgarni... takze vyndat a vycistit nadrz, vymenit palivovy filtr

navic raminka od steracu mi nepomuzou, je ponicena cela mechanika a musi se to vymenit komplet cele

Moderátor: Miky_CZ
Discovery1 píše:No tak stímhle se v práci setkávám každej denNejhorší je že je člověk chytne a debilní soudce jim dá 200 hodin veřejnejch prací a jim se nic nestane
. Zavolal bych Karlovi Slámovi ten je u prahy a na lenďase má všechno.
jsem si jisty... jak jsem psal, o kus vedle vlezli do zahrady a ocesali staryho golfaAllan píše:Sory ale jsi si jistý ,že to není nějaká pomsta.Nechce se mi věřit ,že takový rozsah škod udělal někdo
![]()
![]()
Ále, nikoho se to nedotklo ... jen mi to sem na to fórum nesedlojourin píše:v zasade s tebou ve vsem souhlasim.. jen jsem zvedavej jak to napises tySafraporte píše:Až jsem se v první chvíli lekl, že jsem omylem lognul na offroad fórum. Hemží se to tu výrazy - zmrd, ksindl zasranej, krypl a podobně.
Nu chápu, že tohle člověka vytočí do ruda, ale ruku na srdce - tímhle to nezachráníte a snažte se zde prosím udržet úroveň fóraaz ti nekdo takhle znici cely auto
Vsem kterych se to dotklo se timto omlouvam
MOPADŽI píše:Tak to je teda hustýTo mně řekni kdo toto může udělat a hlavně, jak z toho může mít uspokojení...
Nechápu, takové lidi, jestli se jim lidi dá říkat
PavelU píše:Sprosťáku...![]()