... a tudíž si nejsem jistej zda je to ložisko .Také na kole není v ložisku patrná žádná vůle ...Na autě je ACE. Co by to mohlo být ?
 ... a tudíž si nejsem jistej zda je to ložisko .Také na kole není v ložisku patrná žádná vůle ...Na autě je ACE. Co by to mohlo být ?  Děkuji za rady
 Děkuji za radyModerátor: Miky_CZ
 ... a tudíž si nejsem jistej zda je to ložisko .Také na kole není v ložisku patrná žádná vůle ...Na autě je ACE. Co by to mohlo být ?
 ... a tudíž si nejsem jistej zda je to ložisko .Také na kole není v ložisku patrná žádná vůle ...Na autě je ACE. Co by to mohlo být ?  Děkuji za rady
 Děkuji za rady tak to mě asi čeká koupě nového celého náboje - jak jsem se zde tak nějak dočetl
 tak to mě asi čeká koupě nového celého náboje - jak jsem se zde tak nějak dočetl   
 D1
 D1 akorát mám dojem ,že to jde od kola pravého zadního ,tak neví jak jsi přišel na levé ?
 akorát mám dojem ,že to jde od kola pravého zadního ,tak neví jak jsi přišel na levé ?
Benjamin píše:U DII je třeba měnit opravdu celý náboj. Zjištění je jednoduché, zvedni postupně pravé i levé zadní kolo a poznáš hned, na kterém je vůle. Náboj lze vyměnit v domácích podmínkách, jen to chce mít trhák na matku poloosy