Prošel jsem skoro všema pr......a, ktery umi disko připravit, přesto jsem nezanevřel...ono taky dost dobře nejde, že

Moderátor: Miky_CZ
rover word píše:motohanz v tom ma trochu zmatek. Tak aby sme nepletli novacky tak jeste jednou.
300 TDI manual vzdy 113PS (122PS verze se do man. nikdy nemontovala) od 1996 ma 300 TDI aut EDC (elektr.. dis. contrl.) a zvyseny vykon 122PS
Doporucuji nastudovat nejaky studijni material, např:
LR DISCOVERY 89 -98 od James Taylor
prave ze jsem "nejaky" ten prvni rocnik mel proto to nemuzes tvrdit kategoricky jelikoz mu v hlave udelas gulas a on pak bude nekomu tvrdit ze to ma treba prekopany a podobne...o nic vic nejde...a odpovedel jsem mu na to na co se ptal...a opravim te, nemotam se v tom jen upresnuji ty nepresne tvrzeni......to je jako bys rikal, ze vsech deset aut je zelenych, sice je jedno modry ale devet jich je zelenych to znamena ze jich je zelenych desetrover word píše:ja nevim co v tom porad hledas vedu122PS byla vysada pouze u automata, zadny manual 300TDi nema 122PS, pokud si to neprekopes.
ze tys mel autom s obyc cerpadlem muze taky znamenat ze ti ho tam nekdo pred tebou namontoval, pokud si teda nemel nejaky ten prvni rocnik 95ky, ktere nemely EDC
PS: a precti si poradne na co sasha ptal, "cim to ze aut ma vic koniku nez manual u 300TDI??" ma odpoved byla ze ma EDC (tedy ta elektronika)
a pak si precti tvoje reakce, nejak se v tom motas
Trochu mimo téma, ale projeď se někdy Patrolem GR a budeš si mnohem víc vážit dobrého krouťáku u auta které sedláš, ve své době nebyl výkonější motor stejného obsahu k mání myslím u ofroaduSasha píše: Nicméně ty kobyly, popř krouťák mi tam porad nejaky schazej.