Příspěvek
od erik » 06 pro 2008 23:26
RudaK píše:I bez zadní uzávěrky to projede dost,ofšem se zadní uzávěrkou určo víc.

Zadní uzávěrka je příplatková.

Jo jen se vzduchovym odpruzeni...
No, ja musim zahlasit ulovek pro mou ryze civilni D3. Zavezl jsem zenu do Presova a pak jsem mel cele odpoledne a nasledny den volno. Diskarna prespala nekde u Kysaku na Malolodzkej luke, celkem nepristupny teren v tomto obdobi a pocasi. A rano jsme se vydali cestou necestou az na Lysa 1068 m. Ten posledni usek az ke konci lanovky a vysilace byl jako vysity pro Defendera... no, redukovane kaktusy se osvedcily i v blate a snehu. Pri jizde nazpet auto , celkem ocekavane, zacalo sankovat a zvysovat nebezpecne rychlost a dalsi elektronicka specialita D3 zafungovala, no v te chvili spis zachranovala muj zadek...
Pak poradna koupel/ v mycce/ a po prevleceni do spolecenskeho odevu jsem auto pristavil jako vratny od Maxima k odjezdu me zeny....
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu