Tuším, že by to mohlo být někde v kastlíku.... Díky
Airbag - odpojení...
Moderátor: Miky_CZ
Airbag - odpojení...
Mám dotaz, jak odpojit airbag spolujezdce u TD5 r.v. 2000?? Ještě jsem to nehledala...Defík tuhle vymoženost neměl..
- Koudy
- tel.: 608984224
- auto: D3 TDV6
- Kontaktovat uživatele:
Re: Airbag - odpojení...
Nic takového tam nemám, takže odpojit nejde - tada jde, ale jedině štípačkama... 
TADY je manuál na diskoII. Airbag u spolujezdce vypnout nejde a dětský sedačky proti směru jízdy se nesmí používat. Jedině udělat ten pytel na vypínač. 
Defender 90 200Tdi "ZEBRA" / Range Rover L322 V8 4.4 / Series III 109" 2.25l exMOD "VOJÁK" + Sankey Trailer Narrow Track
servisuje http://www.OWR.cz
servisuje http://www.OWR.cz
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Tak teoreitcky pod sedadlem spolujezdce je konektor ve žlutém provedení a měl by to bejt snímač "obsazení" sedadla. Tedy pokud tam nikdo nesedí tak by airgag neměl vystřelit. Potud teorie. Tedy rozpojit konektor. (((a někde vyzkoušet)))
MilošII
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Miloš II píše:Tak teoreitcky pod sedadlem spolujezdce je konektor ve žlutém provedení a měl by to bejt snímač "obsazení" sedadla. Tedy pokud tam nikdo nesedí tak by airgag neměl vystřelit. Potud teorie. Tedy rozpojit konektor. (((a někde vyzkoušet)))![]()
MilošII
No a po zkoušce dát sem foto .....
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Díky všem za odpovědi...Tak bude kindrák jezdit v autosedačce vzadu, tohle by bylo takové usnadnění, kdyby to šlo bezpečně odpojit...ale pokoušet střihat kablík, či testovat obsazenost sedačky rozhodně nebudu... 
- sloon
- tel.: 776189666
- auto: VW Amarok 4motion
- Kontaktovat uživatele:
Má DII signalizaci zapnutého pásu u řidiče?Když nastartuji tak se rozsvítí červená kontrolka panáčka s pásem a po asi dvou sekundách zhasne i když nejsem připoután.Pod sedadlem mám nějaký volný drát s konektorem a nevím kam s ním nemůže to být ono jen to někdo přede mnou odpojil?
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Mě to dělá stejně a ještě to během té doby bimbá jak kostel. Dá se to nastavení nějak změnit, ale to co se povedlo mě, bylo vždy k horšímu. Jo a bimbá to (sice jiným tónem) i při otevřených dveřích a klíčku v zapalování, zaponemutých světlech a nezamčeném volantu. 
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
tiež vozím malého svišťa na zadnej sedačke. Na prednú by som nedával, považujem to za hazard. Navyše DII už má ISOFOX a konečne mám pocit, že sedačka naozaj plní účel. Jednoducho pevne drží kde má a drží sedačku ďalej od dverí, naopak sedačka bez ISOFOXu si "sadne" do sedadla a to je potom úplne pri dverách.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Já mám d1 a musím mladýho vozit vepředu,
dozadu tu blbou sedačku nedám protože jsou tam krátké pásy
Airbagy jsem pro jistotu odpojil vytažením pojistky od celého srs (je to ta ve žlutém rámečku). Ale mě to netrápí protože mám pocit že mi stejně nefungují
Kontrolka je furt mrtvá

je to zase k.o.
- sloon
- tel.: 776189666
- auto: VW Amarok 4motion
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsem to špatně napsal.Často zapomínám se připoutat a kdyby mě na palubovce svítila nějaká kontrolka tak se připnu.