nemáte někdo něco takovýho na prodej, abych se s tím nemusel tvořit?....

Koukni sem, taky sem to kdysi řešil http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =1&t=14858" onclick="window.open(this.href);return false;kalic píše:Ahoj,prosímtě kolik má tvá ložná plocha na délku ? Nemůžu se nikde dočíst jak velký je to rozdíl oproti 110.
tak já vstoupím do diskuze.....Rosomak píše:vsichni se mi smejou spal jsem napric a uplne v pohode - dokonce jsme tam spali ve dvou krizem pres sebe, je pravda ze ted v toyce mam na delku asi 2,30 m a je to o fous lepsi
![]()
tak piste kdo co chce - udelame malu diskuzi - co treba nerez jako Ex-tec nebo hlinik nebo normalni plech ci drevo - jen ne piczza plech
Herrgott sákryš to by se mi v mém Defovi libilo........ATOL píše:tak já vstoupím do diskuze.....Rosomak píše:vsichni se mi smejou spal jsem napric a uplne v pohode - dokonce jsme tam spali ve dvou krizem pres sebe, je pravda ze ted v toyce mam na delku asi 2,30 m a je to o fous lepsi
![]()
tak piste kdo co chce - udelame malu diskuzi - co treba nerez jako Ex-tec nebo hlinik nebo normalni plech ci drevo - jen ne piczza plech
délka na blatník do Def 110....prozatím by stačilo na levou stranu....na pravé zatím nechám sklopnou sedačku....materiál bych viděl z nějakých lehkých trubek, kulatiny, nebo jeklů udělat kostru....výplň asi plech, nebo v kombinaci s tím sítem, co máš na okenních mřížích....z důvodu odvětrání, pokud se tam hodí mokrá kurta, tak aby to dýchalo....dno plné, aby případný kapaliny netekly do koberce....víko taky plné a odklápěcí, na pantech....vnitřní rozdělení příčkami - jedno oddělení dlouhé, na nejdelší poloosu apod....zbytek např. na spacák, lékárničku atd....uvnitř nějaký vázací body, aby se kovová veteš mohla stáhnout popruhem a nemlátilo to....
tak se k tomu vyjádřete další.....![]()
jóóóóó a velice se mi líbí ta odkládací police pod střechu....díval jsem se na webovky....akorát tam není nikde uvedena cenovka....
S tou vodou jsem měl v HT stejný problém, několikrát jsem se dokonce probudil a ze stropu visely rampouchy. Odstranil jsem to tím, že jsem na celou střechu i prostor mezi okny nalepit samolepicí polyuretanovou pěnu s hliníkovou fólií navrch, o tloušťce 1cm. Od té doby v pohodě.lumberjack píše:Jenom k tý vlhkosti. Dřív sem měl auta jen s laminátovou nástavbou a tam se nikdy nevysráželo tolik vody jako u hliníku v defenderovi. Jelikož tam vzadu nemám tapucírunk a vidím, co se děje, objevuje se mi tam i plíseň a z víka vnitřního osvětlení vylejvám pořád vodu (všim sem si toho, až když praskla žárovka, která byla potopená ve vodě). Auto používám denně a přesto se to děje. Proto bych možná měl strach z obyčejný oceli nebo překližky, co vodu natáhne.
Jinak vázací oka nebo cokoliv neni v defenderu problém ne, prostě vyvrtáš díru kde potřebuješ a oko nainstaluješ. To se mi na něm líbí :-D